FridaSuzanne

Hejsan Hoppsan

Nu sitter jag ute i vintersolen i sydafrika som är likaställd med sommarsolen hemma, GUD vad jag e glad att det inte e sommar här nu. Jag i sådana fall hade jag nog kreverat!


Cizzi pluggar på som det lilla arbetsbi hon är och i kväll ska vi eller ja, om hon är klar annars bara jag Jonathan och tyskarna upp och vandra i bergen och kolla månuppgången. Det ska tydligen vara fullmåne här i kväll så det ska bli kul, i'm loking forward to it.


Som vanligt rusar min tankegång i väg på saker som jag inte borde bry mig särskilt hårt om nu när dem inte är här, men det går lätt att bota med att köpa väskor, sagt och gjort. Min nya väska/tygsäck är otroligt söt och möjligheten finns att fylla den med alldeles för mycket skit/vinflaskor!


Jag sitter och väntar på att Mariana ska höra av sig och se om hon jag och Maria ska göra något av dagen men det kan va så att det bara blir allmänt stillasitt tills det är dags för the great hike.



Och nu är jag hemma från the great hike. Och vilken jävla vandring det var sen. Helt underbar utsikt på toppen på ett av bergen runt kapstaden, Lions head heter det. Vi kom upp dit ca 20min innan solnedgången och sedan satt vi där på dem solvarma klipporna och såg solen sjunka ner i ett hav utan gränser. Jag och tyskarna. :P Hahaha När man ser filmer från afrikanska savannen och solnedgången kan man lätt tro att det är fram spolat att gå fortare så man ska se solen sjunka, men jag skojar inte, man såg verkligen hur den rörde sig och sen var den borta och det var över. DET VAR HELT OTROLIGT. Allt detta från toppen av ett berg i kapstaden. Iiiih jag e så lycklig att vara här!


I morgon ska dem ut och surfa och Jonathan undrade om jag ville följa med, jag ska höra med Cizzi vad hon ska göra på förmiddagen i morgon för om hon ska plugga för sitt prov så åker jag. Annars måste jag nog tacka nej, det är ju trotts allt hennes bemärkelsedag.


Ciao for now! Frida