Jobb

Så jag börjar tröttna på Larssa på jobbet, detta är 3dje gången han klantar till det med min helg lön. Å andra sidan var det kanske Cornels fel till att börja, han skulle ha skrivit kvitton!

Jaja, in och bråka på Lars idag så har jag förhoppningsvis pengarna tills i morgon då, det börjar bli drygt med kaffe utan mjölk menar jag, speciellt nudå när det är nes kaffe! :P Annars går det ingen större nöd på mig.

Kyckling

Bilden är från lördags då Liselott var här och tog handom mig. :)

På söndag´skvällen hade jag Team Linn, Ronja och Nadja över för att i största allmänhet snacka skit och i går var jag hos Sofia en sväng och kollade hur läget var med henne. Vi kollade so you think you can dance, och nu känner jag verkligen igen att gud vad det inte skulle vara fel med en tv att slappa framför! Jaja, det återstår att komma till det. Nu ska jag snart till jobbet, en bra vecka so far... Till och med på motormännen!

Puss och Kram Frida

Sommar

Det händer hela tiden så mycket i livet, jag vet inte. Har en panik stund just nu, jag var påväg att gå och lägga mig, och fick plötsligt panik. Har egentligen haft en helt ok dag, men sen ja... Jag känner bara jaha, å vad händer i morgon. Varför kan inte dessa känsloutbrott bara lämna mig ifred?

Jag har varit helt slut på jobbet dock, vart ju utgång igår med linn och hennes lillasyster nadja och flera. Hade galet kul och det gick till och med br idag på jobbet trotts att jag var så trött en sväng att jag nästan såg i kors.

På kvällen kom liselott hem till mig och hälsade på, vilket var mysigt. Vi åt grillad kycklig och åt glass och tog en öl på balkongen, sedan kom inte bara hennes pojkvänn men också myggen. Så vi gav upp och gick in. Herre gud jag måste verkligen skaffa mig en såndär mygg spiral som vi brukade ha i finland när jag var en liten räka!

Jag fick iaf tillfälle att ta mig på en liten foto expedition, detta är ett av korten som blev tagna:

Birds


Jag älskar fåglarna i himmlen. :D Jaja nu ska jag försöka nanna lite gran!

Hoppas ni haft en bra hälg ni andra där hemma med. Puss och Kram Frida

Sommarhälsningar från Karlstad

Gud vad jag har försummat min blogg, men faktum är att jag satt mitt liv i rullning. Jag har flyttat till dam dam dam daaaaa Karlstad!

Farmor och Bosse var dessutom och hälsade på mig i nya lägenheten förra söndagen så jag fick en försenad födelsedagspresent. Farmor, detta är för dig:

Sommarmys i solen!


Jag bjöd samma kväll jag fick möblerna över Linn och Anthony på besök, och min granne ovanför kom ner med en härligt fin solros som han odlat själv och hälsade mig välkomen. Jag trivs verkligen jätte bra här i Karlstad och om bara en vecka kommer dessutom Flisan och hälsar på! Du mån tro att det är här ute på "ballen" som mycket tid ska spenderas! :)

Jag har även en liten resa till Sunne inplanerad igen så hon verkligen ska få se hur fint det är här, och så har jag lite bio mys på g och grejer. Min semester har jag självklart tajmat med detta så det ska bli superhärligt!

Sedan finns det även inplanerat att mammi ska komma och hälsa på med familj, och ni ska ju veta att detta bara är halva balkongen. Jag har lite planer som jag inte vill avslöja här än, men det kommer update och info och Liselott ska ju även komma på besök med en efterlängtad atteralj som blir starten till andra balkong halvan.

Massa pussar och kramar från soliga Karlstad och jag lovar att jag ska bättra mig med updte nu när jag äntligen börjar få koll på mig själv i all denna impulsiva röra som min (något) plötsliga :P flytt innebar!

// Frida 

RSS 2.0