FridaSuzanne

Lill - Frankrike
Hej dár hemma. Sitter vid ett ungerskt tangentbord om ni undrar őver konstiga bokstáver. :P

I gár kváll var jag och Creed ute och gjorde city osákert, vilket var ett misstag som jag lárt mig av. Hahaha

Just nu sitter jag i mitt rum och vet inte riktigt vad jag ska gőra med resten av min kváll men fick ett mess just sá det kanske blir nágot av den iaf. :)

Jag har masor att skriva men ár just nu lite lat sá ni fár leva med nya updates i moron. :D
Birmingham och ny kamera!

Så i går döpte jag mitt inlägg till how was you curry frida, men jag glömde berätta om den indiska restaurangen som jag Orsis, Adam, Josh, Danny och Brad gick till. :P Haha det var iaf sjukt gott, även om servitörerna var a bit odd!

Annars är det inte så mycket just nu, i måndags unnade jag mig själv en ny kamera så nu är det bara en ny dator kvar och sen är det endast spara spara som gäller fram till sommaren. ^^

Jag fick mitt nya schema i går av Citlaly med så nu vet jag vars jag kommer vara när. Jag vet dessutom att jag kommer spendera 4 (hör och häpna) veckor i sverige. ^^ Och min födelsedag kommer att inträffa på "The love boat" mellan sthlm och helsingfors. :S Hahaha det hade jag iof kunnat klara mig utan, men men. Jag kommer ju iaf ha Orsi där.


Godmorrrrgon


Jaja, nu ska jag gå ner och äta frukost innan dem hinner stänga den. Puss och kram // F
How was your curry Frida?
Hejigen då då. Nu sitter jag och väntar på att en halvtimma ska gå så att jag kan finna kraft att pallra mig iväg till arenan och jobba lite. :P Haha

I kväll är det one pound beers party på snob's igen, samma som förra veckan, dansa till massa härlig soul och ev balansera x antal drinkar på huvudet. Jag och Joshua har ju utvecklat en egen sorts dansteknik som inkluderar både och på samma gång så ja, det ska bli spännande.

Jag tänkte nu också officiellt medela la familja och vänner att jag kommer vara i stockholm över nyår. Detta betyder dock inte att jag kommer ha hur mycket tid som helst att träffas på eftersom jag jobbar, men ta er gärna tid för en fika nån stans i mellandagarna. :P

Annledningen till att jag kommer komma hem då är att jag ska byta tour och i stället jobba på Prinsses Classics, vilket är samma tour som jag och Linn jobbade på förrförra året. Jag vet inte varför dem sänder samma igen så tätt inpå men men.

I övrigt är allt bra med mig, vaknade inte i min egen säng i morse. :O Men vad gör väll de när man har kramats en massa i stället. ;D

Jaja, jag ska inte säga mer om de nu efter som jag inte har någon derekt klarhet i vad som händer där heller, det enda jag kan säga är att namnet e Duncan, han har jobbat med att dyka i thailand med turiste¨r, åker snowboard, är sjukt rolig och till råga på allt både brun och engelsman. :O De ni!

jaja måste sticka nu, kommer mera senare, har såååååå mycket att berätta by now. :P

Jag och Allan


Peace out  //F