FridaSuzanne

Hallå Bloggen som e CP!
Förra veckan lördag kväll bloggade jag ett inlägg om hur jag råkade köpa min biljett fram och tillbaka till afrika. Nu tänkte jag skriva här och berätta vad som egentligen pågår!

Som det är just nu så är jag i Rom och som vanligt med rom så är allting storslaget och vackert. Men det är inte samma sak att turista här när det är 3dje gången samma år.

Jag har lyckats skicka hem mer pengar (tack farmor för att du är en ängel och hjälper mig med det) och skickat datum och tider till cissi så nu e jag på väg!

Annars är väll allt ganska lugnt och fint här. Har blivit väldigt bra vän med 2 skridskoåkare, Charlie och Rie! Charlie är från birmingham en bor just nu i australien så det är bra att ha en vän där om jag skulle få för mig att hälsa på henne och se allt där borta med. :D Och Rie är ennu en Japan att lägga till i mitt kontakt nät tills när det är daggs att fara dit. Hon bor i Kyoto. :D

Nu ringde Orsi  och vi ska gå å handla lite vatten och frukt och dylikt.

Sa jag förresten att jag har varit ute och joggat igen idag? Min fot börjar äntligen bli bättre så jag kan faktiskt använda den igen. :D

jag


det är 2 rundor denna vecka nu, mkt härligt. Måste gå ta hand om er. Puss kram frida
Ojdå, jag råkade visst....
Köpa min biljett fram och tillbaka till Kapstaden nu..... fick den till ett sjukt bra pris dock. 6068:- flyger ut från london då!

Jag fattar inte riktigt själv att jag har gjort det. Det är stort, jag kommer bo i ett egetr rum hoss cissi och hennes vänner som jag kommer betala ca 700kr för sammanlagt under hela tiden och ja, jag e på väg nu. Det är helt galet...

Är nervös rädd spänd och excalterad, återkommer när jag lugnat mig!
Rise and Shine!

God morgon där ute i verkligheten. Sitte nu tryggt bakom mitt leksaksstånd på golvet i in en svinkall arena och Har 4 min innan första showen idag. :D

Ganska lyx måste jag säga, om vi har tur behöver vi inte frysa röven av oss heller. Jag vill ha värme värme VÄRME.

Kan inte ta mig till afrika fort nog. :P hahaha

Idag är det faktiskt inte bara Lördag utan det är också min lillasyster yster Felicias födelsedag, så jag ville bara säga grattis tjejen..  Dem ska tydligen ha dettner kalas där hemma idag. :)


Kalas

En annan hämskt trevlig sak som skall klargöras idag är räknigar, så ursäkta mig men måste gå nu. Ta hand om er, och Felle Felicia, ha en super födelsedag!

Peace Out// F