Jackan!

jackan

Jag köpte den, min vår/sommar jacka! Lööööv it! Puss natti

 


Odens

Jag har fått för mig att allt jag någonsin velat ha här i världen är en gul jacka, :S jag vet inte vart denna känsla har kommit ifrån men jag har iaf sett den gula jackan, och den är en skönhet! Nej jag pratar inte om nån off gammalgul urtvättad färg utan riktig neon gul! Den skulle ju dessutom matcha min gula sunglasses alldeles utmärkt!

gula

Hahaha XD Jag ego, aldrig! :P

Annars har det inte hänt så mycket, det var av hotellet promotad fest för oss igår, alla vart apkalas, jag höll mig ganska stadig dock!

Nu ska jag lägga mig och kolla om de e nått os på tv, om inte så ska jag dra och prova dendär jackan igen! Puss /F

God natt!

Sissta natten med Moto, och sissta natten i berlin, förhoppningsvis får jag mitt egna rum nästa vecka, man kan ju alltid hoppas! :P

God natt där hemma! Puss /F

Saturday Shaft

ALLTSÅ JAG DÖR!

Denna dagen har varit hemsk och bland det sjukaste jag någonsin upplevt(missa då inte att jag vart i sydafrika och på 3 finlandsbåtar med fulla disneyarbetare)!

Jag började helt ok med en macka och en kaffe i taxin till arenan, jag spiller sedan ut halva koppen över ett av sätena i taxin!!! Taxi chaufören blir vild galen och gapar och skriker! Jag kommer in packar upp mitt stånd och juan ändrar displayen ungeför 275 tusen gånger innan dörrar! Folk kommer och e burdusa tyska och otrevliga, jag går för issu, som jag inte hinner hämta efter som snigeln jair hinner före mig, kommer ner har nästa säljperiod och sen tillbaka för issu. Påväg tillbaka till mitt stånd dör jag nästan av att halka i en jävla ketchup fläck, den största jag nånsin sett! Packar undan allt, dags för sissta sälj första show. Efter detta kommer plötsligt Juan igen, JC is in the building (Jhon Coff) och när han kommer till mitt stånd står jag där apnervös och hoppas han inte ska hitta några fel, 30 sec kollade han, sa att det var kul att se mig igen och sen var han borta SERIÖST! Är detta vad jag jobbat för som en jävla hund hela veckan!?

Jag drar efter denna säljperiod för ennu en issu och company meal, när jag  (åter igen) väntar på snigeln jair som hamnat framför mig... *snark* händer det sjukaste idag, helt plötslig trillar 5 låder ut ur lastbilen och ner i huvet på mig, hur sjukt är inte detta!?? Jag vart alldeles yr och illamående, jag tog mina låder och vinglade till mitt stånd. Sen kom aldrig taxi bilarna när vi skulle hem osv osv. Jag har fortfarande galet ont i huvet och ont i nacken, men jag känner mig iaf inte illamående längre!

Nu ska jag packa min väska och göra mig klar att sova!

Postar en natt sång senare! Puss

Ps:Linn leggingsen finns på hm! ;)

England

Hahaha jag peppar!!

frida


Puss /F

 


Sooo

Jag låg hemma på rummet i sängen och tog en liten powernap innan jobbet, när telefonen plötsligt ringer och det är Steve min maneger. Hahaha han måste ha hört att han väckte mig :p men men, han sa iaf att jag kommer att efter danmark/odense byta till DL4 vilket är en Disney Live show som just nu är i grekland men kommer avsluta i england, så england here i go again!

Jag tycker det är ap kul att få komma tillbaka till london igen och birmingham, shiiit! Men det som kommer med detta är att jag inte kommer avsluta förens den 5 april, vilket är en vecka efter vad jag trodde, men endå! Jag slipper göra italien ett tredje år irad (man tjänar som egentligen inga pengar där) och jag får åka tillbaka till england! Woop Woop!

Nu ska jag göra mig klar för jobbet då jag är off om ca en halvtimma! Ska snacka med steve med när jag kommer till arenan! Så vi hörs senare, ta hand om er där hemma!

Puss /F

WiiiE WiiiE

Här kommer äntligen bilden!!!! Jag älskar mina nya leggings, måste skaffa ett par till! <3<3

Shopping

Puss /F

Brunch/Lunch Whatever?

Såå jag e ledig idag, och jag har hela förmiddagen att sova in om jag vill men nej, jag är vaken! Varför? Jo det ska jag berätta, jag skulle bruncha med en av våra locals som jag vart vän med här för 2 år sen vid kl 11. Men vad får jag kvart i 11 om inte ett sms som säger, oups martin just woke up and we wont make it to 11, how about lunch!? Aaah jag blir tokig ska det vara så svårt att möta en stackars lite turist som jag i tid vid tunnelbanan!?

försökte idag igen att ladd aupp min shopping bild men det får nog vänta tills nästa vecka för det verkar verkligen inte vilja! :P

Hoppas allt e bra där hemma, sköt om er och klä er varmt! / F


Shopping

Sooo, idag var jag ut och shoppade, skaffade lite linnen och sånt för sommarn, jag menar, kommer ju behöva det! Jag känner dock att jag nu är klar med shoppandet, jag har som inte shoppat så himmla mycket sen jag kom på touren, gjorde nog min seriösaste shoppingtur idag, men som sagt, klar nu! :D Redo att möta sol och värme med vin i park när jag kommer hem nu!

Jaja i vilket fall funkar det inte just nu  att lägga upp bilder så det får lov att bli en annan dag, nu ska jag lägga mig och kolla på film och sedan sussa!

/F

Berlin

Sitter just nu på bussen påväg mot berlin, och jag är måttligt road om jag ska vara helt ärlig! Jag trodde ju att jag till Linns stora förvåning skulle stå i hennes dörr i gårkväll och inte flyga till Berlin förrens på onsdag, men plötsligt sa min maneger stop! Från ingenstans kom ett vi vill spara pengar du har en biljettt åk... Jahapp då gårjag väll åka då tänkte jag.

Så nu sitter jag här på bussen, fortfarande galet besviken men påväg till Berlin iaf! Jag ska försöka ha det så bra som möjligt, kommer sakna Lucy, vi hade vårat starbucks där förra året där vi konstant hängde! Nu har jag framt ill torsdag på eget bevåg och jag e inte ens särskillt pepp, jaja jag har hört att det ska vara nån filmfestival där så jag får väll ta och googla det å se om jag kan ta mig dit!!?

hopp

Tänker på er där hemma /F

Tår

Mina stortår har nu vart borta i ca 3 dagar, jag undrar när jag ska få tillbaka kännseln i dem, var lite rädd först men har nu pratat med sjukvårdsupplysningen och sköterskan som jag pratade med var jätte trevlig och sa att det var viktigt attjag höll fötterna varam hela tiden! Sagt och gjort, jag satte av i full språng ut på stan och köpte ett par rosa uggs!

Svin dyrt men värt de, var länge sen jag hade ett par skor som jag inte blev minsta kall i, mina fötter har ju som alltid ställt till problem för mig!

Jaja, dags att jobba nu, här är en bild på mitt förvärv:

uggs

Hoppas allt e bra med er där hemma btw, puss /F

Detta med Skrattfester dådå!

Jag satt i veckan hos Linn och vi skulle kolla på en film som skulle vara en riktig skrattfest... Oh well taggade var vi, och när filmen i slutändan inte hade gett oss ett enda litet mungipsmil satt vi där i mild chok och undrade vad det var vi egentligen just gått igenom. Inte var det vad som utlovats iaf, och det var då en sak som var sägker!

Detta är 3dje gången i rad som jag och Linn lyckas välja en riktig skit film att titta på... Borde man ens få göra så dåliga filmer?

Jag tror minnsan att jag och Linn borde börja spela in egna skrattfester och skicka in till dessa filmbolag som uppenbarligen inte verkar ha det minsta lilla uns av god humor att avvara männskligeheten!

Hade egentligen inget att skriva men kände bara att jag var tvungen att dela med mig av denna tragedi, jag menar det är illa när man e roligare framför en webbcam i sin ensamhet!

LOL

/F

Flickrum+Yviga Känslor=Sant

Jahapp, jag ligger i mitt flickrum i småland och ironiskt nog känner jag mig lika yvig sprallig och förrvirad i kropp och tanke som jag antagligen inte kännt mig som sen den tiden då detta rum i sin enkelhet faktiskt representerade mitt hem och mitt liv... Jag känner mig dock inte förrvirad på ett dåligt sätt eller ett jag vet inte vem jag är sett, det är inte heller ett typiskt vad ska jag göra med mitt liv sätt som spökar.

Jag känner mig helt enkelt förrvirad pga den enkla annledningen att jag inte är särskillt förrvirad, jag känner mig glad för att jag har människor i min omgivning både närmre och längre bort som gör mig lycklig och jag känner mig spralligt gald över att jag vet att jag snart kommer vara tillbaka här igen, i sverige... Mer temporärt, stabilt och förhoppningsvis med ett körkort efter sommarens slut!

I kväll lyssnas det på The XX

Och jag ligger uppe för länge på msn! :p Kommer vara vaken ett tag till... Jaja, nu är det dags för mig att avsluta detta inlägg då det inte finns så mycket mer jag just för tillfället känner att jag vill dela med mig av!

God Natt /F

RSS 2.0