En helt vanlig fredag

Jag känner mig djupt olycklig idag, därför väljer jag att ladda hem en film och köpa makadam nötter som snacks. Kanske att jag skaffar mig lite mjölk till mitt kaffe med. I morgon bär det iaf av till Malöga, tar med mig monopolet och sen ser vi vad som händer. :P

Monopol

Nu ska jag fortsätta jobba. Kram


Vin och Praliner

Är det inte vad onsdagar är till för så får någon allt dra mig baklänges ut ur fågelholken som är mitt liv! ;)

Nervös väntan

Sitter hemma och väntar på mail. Från och med idag kommer jag att få antagningsbesked. Jag hoppas värkligen att jag kommer in. Det är bara en liten 50p kurs på distance, men det är en början!

Jag har även hållt på att packa, slänga och sälja saker. Vilket inte är det lättaste när det kommer till kritan. Men men, det ska nog lösa sig det med.

I övrigt har jag inte så mycket att skriva just nu. Jag är trött och ska snart sova, eller ja försöka. Men men tills vi hörs igen!

Ps: Detta är en bild på mitt nya rum och en bild på huset jag ska flytta till!

        


Det är så mycket...

När livet lixom kväver en på samma sätt som ett tjockt grått fettlager på en spis... Då kan de vara jobbigt att hitta motivation. Det är rentav näst intill omöjligt.

Men för er mina kära vänner och bekanta tänkte jag nu berätta att jag slänger mig ner i skolbänken igen. Detta är ett av 2 lite halvplötsliga beslut som jag tagit under den senaste månaden.

Jag ska också flytta (detta delvis mot min villja dock) men man får göra vad man kan med vad man har.

Nu ska jag forsätta jobba. Men då vet ni iaf hur landet ligger. Jag känner på mig att mina kreativitet äntligen är på återintåg!

Tjing tjing

RSS 2.0