FridaSuzanne

Strandhäng och födelsedag

Idag har Jonathan jag och Sebastian vart på stranden. Dem har surfat och jag har solat. Jag skulle få prova men vi blev sena och det vart för kort tid för att jag skulle hinna prova. Typiskt, men det var skönt väder iaf och jag hittade några pojkar som spelade fotboll och hade allmänt strandhäng att snacka med.
 

Innan stranden var jag Mariana och Cizzi och hade födelsedags frukost för henne, det var allmänt mysigt och vi planerade lite vad som kommer hända i kväll. Det blir som det ser ut just nu först braai hos Rob och sedan antagligen utgång. Jag vet inte om vi ska till longstreet som är inne i stan eller om vi stannar i Obz. Det återstår att se.


Nu ska jag ut och hälsa på Derek som verkar ha vaknat till liv efter en vecka med 20h pass inför deras sista presentation i skolan, och halvt hunnit slagit ihjäl sig då han tumlat ner från ett berg på sin dagliga joggingtur idag. Ciao


Frida

Hejsan Hoppsan

Nu sitter jag ute i vintersolen i sydafrika som är likaställd med sommarsolen hemma, GUD vad jag e glad att det inte e sommar här nu. Jag i sådana fall hade jag nog kreverat!


Cizzi pluggar på som det lilla arbetsbi hon är och i kväll ska vi eller ja, om hon är klar annars bara jag Jonathan och tyskarna upp och vandra i bergen och kolla månuppgången. Det ska tydligen vara fullmåne här i kväll så det ska bli kul, i'm loking forward to it.


Som vanligt rusar min tankegång i väg på saker som jag inte borde bry mig särskilt hårt om nu när dem inte är här, men det går lätt att bota med att köpa väskor, sagt och gjort. Min nya väska/tygsäck är otroligt söt och möjligheten finns att fylla den med alldeles för mycket skit/vinflaskor!


Jag sitter och väntar på att Mariana ska höra av sig och se om hon jag och Maria ska göra något av dagen men det kan va så att det bara blir allmänt stillasitt tills det är dags för the great hike.Och nu är jag hemma från the great hike. Och vilken jävla vandring det var sen. Helt underbar utsikt på toppen på ett av bergen runt kapstaden, Lions head heter det. Vi kom upp dit ca 20min innan solnedgången och sedan satt vi där på dem solvarma klipporna och såg solen sjunka ner i ett hav utan gränser. Jag och tyskarna. :P Hahaha När man ser filmer från afrikanska savannen och solnedgången kan man lätt tro att det är fram spolat att gå fortare så man ska se solen sjunka, men jag skojar inte, man såg verkligen hur den rörde sig och sen var den borta och det var över. DET VAR HELT OTROLIGT. Allt detta från toppen av ett berg i kapstaden. Iiiih jag e så lycklig att vara här!


I morgon ska dem ut och surfa och Jonathan undrade om jag ville följa med, jag ska höra med Cizzi vad hon ska göra på förmiddagen i morgon för om hon ska plugga för sitt prov så åker jag. Annars måste jag nog tacka nej, det är ju trotts allt hennes bemärkelsedag.


Ciao for now! Frida

Illa

Så då var jag hemma i kväll, medans Cizzi och Marianna e på en poetry reading grej. Jag ville verkligen gå, men har legat i sängen hela em och sovit. Inte sovit för att jag e trött utan från total utmattning, vet inte om jag håller på att bli förkyld för att dem inte har värme i huset eller om det är för att det är den första chansen jag ger min kropp att återhämta sig sedan jag kom hit. Jag hade iaf ont i lungorna närjag vaknade, men det är borta och kan bero på den enskilda detaljen att jag bara var väldigt nerkyld efter att ha sovit utan täcke i timmar. :S Det är iaf borta nu och jag har druckit lite varm soppa dessutom som fick mig att må bättre!


Nu ska jag snart kolla på film, finns inte så mycket att skriva om idag egentligen efter som jag inte haft någon ork att göra något. Men i morgon ska jag iaf åka in till centrum och gå på ska, ska är en jätterolig butik med batik kläder och väskor. Jag ska innförskaffa en handväska som jag såg där sisst jag var in med Cizzi.


Sedan ska jag antagligen möta up henne och rob senare på em eftersom dem ska plugga ihop! Måste hitta en söt present till Cizzis födelsedag dessutom. Kanske lite tårtljus med att stoppa i en muffin. När jag ser Mariana i morgon ska jag fråga henne om jag kan baka deras Fariy Cup Cakes. Dem har bara väntat på någon att engagera sig sen 3 månader tillbaka och vad kan vara bättre än att sjunga för Cizzi med rosa glaserade muffins med ljus i!?

Jaja, mer om min progress i morgon! Maila gärna hemadresser, jag har massa vykort som måste skickas.

Kram kram


Frida