FridaSuzanne

Skrivet den 23/9-08

Hmm, nu har jag inte skrivit på sådär länge igen, jag vet. Det är faktiskt pga att jag inte har haft Internet på dem senaste hotellen. Eller jag har iof haft tillgång till det nu sen jag kom till Liverpool i söndags natt, men det är i hotell lobbyn och ja. Jag har inte den bästa batteritiden på min dator så att säga. Med andra ord, just nu sitter jag och skriver detta inlägg på mitt hotellrum i ett word dokument. :P

Jag har som ni kanske märkt inte haft tillgång till internet men här kommer ett innlägg jag skrev nu i  veckan när jag var i Liverpool. Jag har mycket att berätta och coola bilder så mera kommer snart!

Jag har just gjort min första loadin, den var okej. Men jag har fortfarande mycket som jag måste få rutin på! Som alltid när man e ny på jobbet med andra ord. ;)


Annars har jag det fina fisken. Idag är det Jane's födelsedag så jag ska snart iväg och äta indiskt. Det ska bli gott efter som jag som vanligt missat att jag faktiskt behöver mat. Haha, men jag stannade på Tesco (typ ica) på vägen hem från arenan och köpte annans bitar och tranbärsjuice. Gott som bara den. ^^


Näe om jag skulle ta å lyssna lite på min nya idol Bobban (Bob Dylan) ^^ Orsi och jag sitter och myser till Hurruicane. Orsi är Tjejen som jag delar rum med, och är lika kort som jag, svarthårig och från Ungern. Super snäll och söt. I'm so lucky ;)


Seey ya later guys. Skickar upp ett kort eller 2 också.
//F

Morgon Blogg :P
Ja, så det blev ett litet mrogon utlovande enså. Sitter som bäst just nu och väntar på min kopp kaffe. Ska bli gott, och till er som inte förstått grejen med morgon kaffe. SYND! :P

Jag har iaf packat klart så det jag har kvar att göra är väll att jag ska försöka fixa min biljett, som jag kom på att jag ska skriva ut. Haha nej jag har inte varit så dumm att jag inte skrivit ut den, jag har helt enkelt bara skrivit ut fel papper. :P Jag tror inte å andra sidan att jag behöver ha med mig dem papprena heller, men bättre att ta det säkra före det osäkra. :)

Jag kan inte hitte mitt breda svarta diadem. Jag vet att jag har det här hemma någonstans, jag vet bara inte vart. Jag har letat på dem konstigaste ställena i köksskåp o.s.v. till på dem lite vanligare som tillexempel toalett skåp och under soffan. Jag fattar inte var jag lagt de. Det är itne så himmla osällan saker försvinner för mig såhär i mitt eget hem, jag tror att jag helt enkelt är lite tankspridd. Men det är än dock lika irriterande varje gång jag lyckas. Lite förundrad blir jag självklart också. Jag menar aldrig att jag trodde att det skulle finnas såhär många gömmställen på 24kvm. ;)

Jaja, nu ska jag ta och leta lite till efter diademet och sen  ska jag självklart också langa en sopsäck så jag kan få undan de sista av mina kläder och skor. Haha, jag insåg nog aldrig riktigt själv hur mycket kläder jag hade förrens idag. Det börjar bli dags att rensa garderoben. Men det är definitivt en av dem saker som jag gör när jag komit hem igen! :P

Simma lugnt nu så ses vi i vår och hörs som sagt i går ev i kväll.

// F
Då va de nästan dags.
Hej hå alla nattugglor!

Jag har just packat klart min väska, känns konstigt, men nu e jag iaf på väg. Europa/Storbrittanien äventyret börjar här och nu. I morgon vid denhär tiden sitter jag antagligen småfull på ett hotellrum i Scottland och pratar om allt och inget här i världen med Orshi. Jag saknar henne, ska bli kul att träffa henne Ana, Lucy, Ben, Phil och Stacey. Ja alla som jag känner sen förra touren, börjar bli pepp nu. Men det är en himmla massa igång här hemma som jag kanske borde ta tag i. Men jag vill inte riktigt. Haha, jag anntar att det är det sköna med mitt jobb. Jag kan vällja det jag vill ta nu och det jag tar sen.

Jag få skjuss av Anki till Arlanda i morgon, 130kr ska hon ha för de besväret. :P haha men det är iaf skönt att få åka bil. Då vet jag ju att jag kommer rätt dessutom! Upptäckte dock att jag glömmt mössa och vantar hos papps nu i kväll när jag var där på middag. Men jag får plock aupp de i morgon när jag lämnar av mina kläder. Har gjort uttrymme i garderob till Ulrika som ev. ska hyra stugan när jag är borta. Det hängde visst på om hon fick nått jobb hon skulle på intervju på den 16. Men hon kände personalchefen så hon trodde de va lugnt.

Jaja, nu ska jag väll anntagligen försöka sova lite gran. Känner mig smått ur balans och är inte så trött än bara, men vem kan tänka på sömn när tankar om 14 hänglås snurrar runt i skallen. Haha

såhär piff har jag iaf varit idag när jag packat min väska:

Frida

Hittade dessutom närjag kollade igenom mina karlstadsbilder detta fina "Hej vi e spanande kaffelatte tjejer" på mig och Linn från karlstad:

LF

Vi är lika snygga som vanligt. :P haha

Jaja inte för att sängen lockar särskillt mycket, men jag anntar att det är mot den jag ska sikta härnäst! Sova gott nattugglor när ni känner att eran tid är kommen. Om jag får internet på Hotellet i Glasgow kan ni vänta er en snar updatering redan i morgon, men jag vet som sagt inte än.

Kom ihåg att det i slutändan inte är dem saker vi gjorde som vi ångrar utan dem som vi inte gjorde!

Puss o Kram och Ha de gott tills vi hörs igen! //F