Pride Parade 2009

Årets fest är nu.. vi ska allihop ut och ränna paraden tillsamans i div. kostymer och dylikt! Hela grejen med det är att vi ska ha kul! Om ni skulle villja följa med oss (mig krille/starcube frida mf.) så håll ögonen öppna här, på fb gruppen Pride Parade 2009 eller på min bilddagbok som det finns länkat till längre ner på höger sida!

HAPPY PRIDE BABES!

Pride


// F

Linn, den här är för dig... Mvh Molgan!

Sitting here wasted and wounded
At this old piano
Trying hard to capture
The moment this morning I don't know
'Cause a bottle of vodka
Is still lodged in my head
And some blonde gave me nightmares
I think that she's still in my bed
As I dream about movies
They won't make of me when I'm dead

With an ironclad fist I wake up and
French kiss the morning
While some marching band keeps
Its own beat in my head
While we're talking
About all of the things that I long to believe
About love and the truth and
What you mean to me
And the truth is baby you're all that I need

I want to lay you down in a bed of roses
For tonight I sleep on a bed of nails
I want to be just as close as the Holy Ghost is
And lay you down on a bed of roses

Well I'm so far away
That each step that I take is on my way home
A king's ransom in dimes I'd given each night
Just to see through this payphone
Still I run out of time
Or it's hard to get through
Till the bird on the wire flies me back to you
I'll just close my eyes and whisper,
Baby blind love is true

I want to lay you down in a bed of roses
For tonight I sleep on a bed of nails
I want to be just as close as the Holy Ghost is
And lay you down on a bed of roses

The hotel bar hangover whiskey's gone dry
The barkeeper's wig's crooked
And she's giving me the eye
I might have said yeah
But I laughed so hard I think I died

Now as you close your eyes
Know I'll be thinking about you
While my mistress she calls me
To stand in her spotlight again
Tonight I won't be alone
But you know that don't
Mean I'm not lonely I've got nothing to prove
For it's you that I'd die to defend

I want to lay you down in a bed of roses
For tonight I sleep on a bed of nails
I want to be just as close as the Holy Ghost is
And lay you down on a bed of roses

 
Det är tårdrypande eller hur!

Jag saknar min Lilla Linn, hon är ute i karlstad och rövar runt med sin son. Dem tycker dem e så jävla coola, speciellt dendär "A" i sin B-Waggon (Bitch Waggon) med regskyllt och allt. men jag säger då det linn... om du inte smälter när du ser detta, då ger jag upp!

All i want to do is to lay you down in a bed of roses!

the bed

Puzz :** // F

My second opinion!

Hej jag heter frida och jag är varken fashonista, spexig eller rolig för din skull, jag är allt jag är för min egen skull!

Jag har kännt min vän, en av mina bästa vänner Christoffer sen jag var 9. Vi har alltid gjort vad vi själva velat och get fan ivad resten tycker. Vi gör fortfarande allt detdär, men på olika bekostnad.

Jag kan tänka tillbaka på en tid av låg mellan och högstadie av mobbing, gymnasie med bottenlöst festande och en ganska lång väg mot att sakta men säkert finna mig själv men emellanåt känna mig jävligt förvirrad, och någonstans är jag glad att allt jag gjort har slutat på det sätt som det gjort.

Idag är jag nöjd med vad jag har åstakommit och vart jag är, och idag när Krille (som för er som inte vet är min vän sedan 13 år men också Starcube bögen) la upp lite spexig reklam för mig på sin bdb ochjag plötsligt får närmare hundra besökare på 3h på min blogg är jag glad att det är han som står där dagligen i rampljuset och inte jag. Jag skulle aldrig klara av det, bara efter några timmar känner jag åter pressen från min skoltid att jag åter måste leva upp till något jag inte är, jag är sååå tacksam för min anonymitet.

Det tog ca 5min sen fick jag höra att jag var en uppmärkelsesökande sthlmare som lever på hans stjärnglans... i mina ögon glänser han inte, han är inte bara en slagpåse med läppglans. Han är min vän, och jag är så otroligt tacksam att vi kännt varandra så länge som vi har, annars hade jag inte haft honnom på det sättet som ni andra inte har, och som vissa av er önskade att ni hade. Det jag har så otroligt svårt att förstå är vad som får er att tro att ni har rätt att tränga in i hans privatliv och gotta er, lägga en komentar och sen säga att han ber om det!?

Jag och krille dricker te ihop, vi har bakis dagar tillsammans när vi både ser ut och luktar skunk och skrattar åt saker som värsta bakis fisen. Jag kan inte se honnom som ni gör. Det går inte, jag har försökt men det enda jag ser är en kille med lite mer uppmärksamhet än alla ni andra som han inte egentligen bett om. Det enda han egentligen har bett om är bara att få vara sig själv!

Jag tänker på iförr går när ett gäng invandrar pojkar som förföjlt honnom och sparkat på honnom kände igen mig vid tunelbanan där han bor och började följa efter mig hem till honnom. Klart jag blir rädd, jag vill inte hana i skit, men han är min vän FATTA ATT HAN ÄR EN MÄNNISKA HAN MED! Precis som du och jag.

Vi skulle gå ut i morgon men har inte bestämt oss till 100% än, kanske ligger vi bara hemma i hanns mormors lgh där han bor och kollar nån b:ig 80tals skräckis och gottar oss i salta kex. Helt enkelt gör något av allt detdär vi gör bäst... jag önskar bara att nu kunde se det jag ser, ni skulle fortfarande fashineras. Christoffer är en underbar vän och människa som jag älskar att hata och hatar att älska. Så har det alltid varit och så kommer det alltid att vara.

Det ända jag undrar är vad som kommer hända den dagen ni innser att det kanske e dags för er att skaffa er lika mycket självförtroende själva och innse att ni kan va han, om inte i strålkastarljuset endå va han. För någgonstans är det mest speciella med honnom att han är sig själv han tror på sig själv och han är stark.

Always in my <3 you me and sätra krogen. Massa puss och godnatt på dig... din vän LillFrida

ps kolla in hanns blogg www.metrobloggen.se/starcube // F

Jag och henrik

Vi hade ju som sagt en fight i all äktenskaplig anda här om kvällen och sedan utlovade jag bilder från gungandet...

Well enjoy:

kjlö

woopwoop

Jag synkar detta internet pass med Cindy Lauper - Echo


:** // F

Evil Dead!

Nu är det ju så att jag vet att alla jag vill kunna ha kontakt me dint ehar Face Book så jag gör ett litet inklipp för att beskriva mina aktiviteter idag/igår kväll.

Jag och  Krille kollade iaf på Evil Dead som är en splatter /zombie film i äkta 80 tals anda. fan va härlig den var... Slutet med ler efekterna är bland det bästa, men min favorit är att dem åker 4 pers ut i skogen men när dem väl är där e dem plötsligt 5. Den kvinna som så mystiskt dyker upp runt middagsbordet i stugan utan presentation är dessutom den första att dö... Hahaha! Jag skrattade så sjukt hårt åt det när jag upptäckte tabben, fatta hur underlägsen sin akolegor hon måste ha kännt sig, inte nog med att hon inte får någon presentation, hon är "sist in först ut" dessutom.

Den enda egentligt lyckade karaktären i hela filmen exsisterade bara den sista halvtimmen och var den ena killens flickvän när hon blev galen. Eller vad det nu var för fel på henne... Honhade ett psykotiskt galet skratt och satt egentligen bara på giolvet som en flicka och log och skrattade. Hon hade dessutom den minst överarbetade masken/sminkningen.

4 av 5 toasts till denna pingla

4 av 5 toasts till denna party pingla. :**

Självklart var jag ju även tvungenatt facebooka  som sagt om vilken förhöjd status jag nu faktiskt har sedan jag sett denna kult film..,. Först på status står det "Frida Uddén Dettner i thinking about doing somthing cool tonight. Like watch evil dead!" I morse hade jag "Frida Uddén Dettner has now increased her coolnes by watching evil dead!" På detta har jag fått stycken som gillat och 2 komentarer... Lol
 
fb

Vad blir det nästa gång Krille, Dawn Of The Dead?

Puss // F

Malmskillnadsgatan Beta 2.0

kanske skulle ta min chans nu, nära till jobbet så att säga XD

XD

HAHAHAHAHAHAHAHHA // F

Gomorr....

Så då har jag lyckats tänka efter och fått för mig att ficks är i morgon på F12 men det är ganska gutt i kväll så det blir inget av det. Jag har jobb i morgon och måste sova!!!

Jag längtar längtar LÄNGTAR tills min dator är fixad med, jag vill kunna göra allting mer personligt men har inga bilder, eller någonting. Gaah

Jag sitter btw just nu och njuter lite grand av Kissies blogg. Vet inte om jag ska skratta eller gråta. Tjejen ärju helt klart jävligt smart och vet hur hon ska promota sig själv, men hon lever på sitt utseende. Vem är Kissie när Alexandra fyller 25 och inte längre är 18 ung, flick snygg och ny? Jag undrar om hon byggt upp sig tillsräckligt starkt som varumärke eller om hon är som en ny klänning... du provar den, köper den, använder den, tvättar den... och den tappar lystern!

Kissie

Hur långt kommer hon? // F

Svettmonster och tacos dipp!

Jag sitter för "ovanlighetens" skulle ute i sätra hos krille. Vi har vart på promenad fram och tillbaka till skärholmen och köpt smak till sodastreamer vattnet och även innhandlat taco dipp att avnjutas med paprika mumms!

Jag fick en chock i dag när jag loggade in på min blogg, jag har gått från 5 till 11 besökare över en dag. :S Vart någonstans är jag så himmla intressant?

Jaja jag har iaf inte gjort mycket sen jag var på jobbet, jag var en sväng förbi farmor och i morgon ska jag hem till Håkis Kråkis och betala hyra. WOOP WOOP Eller något. ;) haha

Annars är det väll inte mycket på g i kväll, som ursäkt för mitt bildfattiga inlägg tidigare idag kommer här en helt fin nyuppdaterad. ;)

Snygg av naturen


Piu, vilken tur att en annan är född snygg av naturen!!

Puss och kram där hemma, Poltergeist 2 dags // F

Kvälls dopp och midnatts gung!

Jahapp, så satt man på jobbet igen då. I kväll måste jag hem och städa. :/ aldrig särskillt kul men smällar man får ta helt enkelt.

I går när jag kom hem hade jag och Henrik först ett helt stört hej tio år av äktenskaps gräl. :S Haha jag skulle flytta och Henrik skulle flytta och vi gav varandra slag under bältet. Sedan gick jag hem, vi blev sams gick på promenad till strålis, jag tog ett bad. På vägen hem lekte vi ett tag på skolgården.. Hahaha pungkrossaren så att säga!

När vi kom hem skulle vi kolla på Beck, men 4an hade bestämt sig för att balla ur så jag kom på att vi skulle kolla in skolgården vid krysset där dem har såna därna härliga stora tefatsgungor. Sagt och gjort, vi kokade te och tog med oss musik koppar och systemisen och drog dit. Tog Skit tuffa bilder (som alla liksom helgens bilder är på Henriks kamera) och bara låg å pratade och mös!

Sedan kom vi hem och jag somnade helt slut efter en lång arbetsdag, em vrålfajt, en sju dudnrans simtur och en massa te!

Nu sitter jag åter på jobbet och det enda man kan hoppas på är att när jag e klar med städningen i kväll så får jag sova tungt och länge för idag är jag helt slut och det enda jag kan tänka på är sömn!

god bye // F

Malmskillnadsgatan nästa...

Hej å hå ungefär så rik som mitt inläggs namn insinuerar känner jag mig idag. :P haha

Jag har iaf pratat med proffice idag och dem har sagt att chansen är stor att jag får fortsatta uppdrag hösten ut vilket för mig känns som en OTROLIG lättnad!

Jag ahr dessutom pratat med Cizzi som har ett par klätterskor som jag kan få för en billig slant och sedan har jag räknat på min lön så nästa månad ska jag banne mig skaffa ett 10 ggr kort på karbin. Så kul tycker jag faktiskt att det är, och sen om jag blir lite fit på vägen e de ju intget jag klagar på. :)

Jag sitter iaf idag på finans inspetionen, internservice. Jag trivs helt ok här men nu är det ju så att fmv e en favis. Av olika orsaker, en av dem är sara. ;)

Ohjaa

För att hålla oss till malmskillnadsg. temat så väljer jag denna bild som Renata lyckades ta på mig under en vild natt i London/Camden jungelln! ;)

Peace and Love // F

Härlig helg!

Jag har haft en galet bra helg, mkt tack vare Cizzi som varit i stan.

Vi va ut igår, och jag var så jävla snygg faktiskt om jag får säga det själv. Haha, får lägga upp kort senare, som det är nu ligger jag bara hemma hos krille och slappar.

I fredags var jag ut och klättrade med david, fredrick och en tjej som hette siri. Det var skit kul och jag längtar ganska stenhårt på nästa lön så jag kan skaffa ett 10ggrs kort. :D 800kr blir det, så har Cizzi ett par små dojjor som jag ska få köpa av henne med så, wihoo!

Annars känns väll livet inte så jävla coolt just nu, utfattig och gud vet vad, nästan så jag funderat på att sälja min snowboard, vilket verkligen suger. Men jag skulle iof kunna sälja mina skidor. Borde kunna få en tusenlapp för dem iaf tycker jag, dem e skysta och fräsha. Nån som känner nån som vill ha ett par skidor??

I går var jag som sagt först och lämnade av jenny på tåget, jag fick hennes vin så det blev till att möta upp Cizzi i tanto och vina, sedan drack vi absinth och drog till Karins lgh på söder. Där var det homofest i god anda och vid utgångs tid var vi alla påväg till strand... som hade stängt sitt insläpp. Haha, det slutade med att vi hängde runt på Mariatorget vid fontänen och sedan hem till karin igen. Jag träffade en trevlig kille med där som hette nicklas som kysste mig väldigt gentlemanna mässigt superromantiskt utanför karins port och sedan följde mig till tåget. ^^ MYS*


Sedan sov jag hos krille och idag har dagen spenderats lika hyperaktivt som vilken annan dag i mitt liv. Inn till stan vid 3 möta Cizzi, tog djurgårdsfärjan till skeppsholmen och sedan gick vi till sammans hem till min farmor och åt middag innan vi bröt upp och kramades och pussades hejdå. Jag kommer sakna henne stenhårt!


Sedan åkte jag hem till krille, som suttit inne hela dagen och gjort musik. (www.metrobloggen.se/starcube) Vi hängde runt lite å snacka sedan gjorde vi tacos som var mumma kademumma och gjorde susen, :D


Lola


Älska playboy t-shirten. ;) Nu ska jg gå å ssätta på tekitteln och sedan ska vi kolla poltergeist. Mys kväll gånger 182... :P

Fingers crossed att Nicklas ringer idag eller i morgon! ;D

Peac out // Frida

FMV in my <3

Jag sitter just nu faktiskt på jobbet, men det är så lugnt här så en kort och snabb update har jag tid med. :P

Veckan har vart ok, jag har jobbat på fmv, och det trivs jag väldigt bra med om jag får säga det själv! Jag lallar lite i växeln och sen går jag en postsväng här och lämnar ett paket där. Läser lite böker och tar en kaffe. :D Att skåne Sara min snäcka från förra sommaren är tillbaka här och jobbar denna sommaren med är ju ingenting annat än en bonus!

I går träffade jag dessutom Cizzi som bestämt sig för att ära sthlm med en snabbvisit! Det fann jag mycket trevligt och vi firade detta med att gå på Ica i sickla och handla mat/hem till mig bjuda på laxsopppa och ha det trevligt.

Vi pratade om massa minnen från SA också, sjukt härligt att träffa dig igen iaf bara så du vet! :D Tydligen hade dem till och med fått sin hoppborg tillslut där nere precis innan dem åkte! Det var som vanligt gandalfs som stod för det roliga. ;)

hoppborg

Jaja, nu har jag straxt lunch så jag ska ta och runda av här tror jag! Fixa lite toners ringa till en vän och lite andra värdsliga saker som kan va sköna att ha gjorda!

Puss och kram /F

Tjurig

En sen lördags kväll i juni var det en ung man i sätra som bestämde sig för att ta upp kampen för rättigheten att gå ut på krogen i tofflor.. att han i slutändan inte fick ut något av det annat än en kväll med irritation spelade ingen större roll! Jag är i alla fall grinig som fan idag, riktigt tjurig!

Jag har varit på farmors koloni, och så har jag varit över hos Fredrik och Elina med. Även om Fredrik inte är hemma, då han e i London. Fan v a härligigt, hoppas han har det bra.

I går satt jag en sväng i tanto. Krille hade med sig sin dator och bloggade direkt därifrån! Hahaha Sen sprang jag ihop med Davidos med. Mötte ju han på Fmv när jag jobbade där i går. Det var kul att få komma tillbaka dit, har saknat Sara massor. Hör du de snäckan.  ;)

Nu ska jag lägga upp en härlig sommarbild och sedan sussa!!!

Ela ela


Peace out F

Hemska tanke

Nu sitter jag på jobbet iaf, ganska skönt om jag får säga det själv.

I dag är jag på finans och i morgon fmv.

Men just nu, mest sommar lugnt. :P Sitter och tittar ut på det otroliga sommarvädret, men vet att det inte blir frisläppning på mig än på ett par timmar. Jaja, jag solade ju iaf en sväng i går efter jobbet och farmor uppskattar antagligen besök coh hjälp att ställa undan blommor och krux i em så jag åker kanske en sväng dit.

I går satt jag och Krille och gjorde musik, det var ungefär lika seriöst som alltid ;)

"Jag springer in på Mc Donalds, med min polånbok.
Rådlöst över borden!
Jag skrämmer praktikanten, medmin hunger.
Förnekar inte det!
Jag faller i farten, av min hunger.
Rådlöst över borden!
Jag äter praktikanten, i min hunger.
Förnekar inte det!"

Vi skrattade så vi höll på att dö när vi skulle spela in den. Han har btw skaffat en ny blogg nu http://metrobloggen.se/starcube där man kan kika in vad han har för sig. :)

Jag kommer anntagligen att åka tillbaka dit i kväll och så ska vi fortsätta knåpa på låten, tro det eller ej, men ibland tror jag att jag faktiskt kan hjälpa honnom lite.... lite.

Praktikanten!

Puzz Puzz*

RSS 2.0