höpp höpp

Und naow, ein hopp trich HOPP HOPP!

hopphopp


I natt....

Drack jag en flaska vin och dansade omkring hemma i min lgh i pyjamas till crystal castles. Jag mår mycket bättre nu! :)

dansa
http://www.youtube.com/watch?v=T2gdbQpESNY


Jag

Är inte så glad just nu... men det kommer mer updates snart. Håller på med project "kaos med vit kjol"!

Jeans

Detta är definitivt ett material jag vill leka med igen! Jag hade nog aldrig kunnat gissa på att det skulle vara så kul, vet inte vad det är, bara ett härligt material att sy i! :D

jeans

Jag har som på alla andra skjortor fått ta in både armar och midja på denna, vad som var kul dock var att testa ändra längden. Detta var som sagt första gången, nästa gång blir ännu bättre!

Det är iaf, en snygg och enkel lösning, dem dagar man kanske inte känner för kofta, men linnet är för kallt.

Faktiskt

Idag vaknade jag lite lätt konfunderad och förrvirad. Jag fattade inte riktigt vart jag var, sedan insåg jag att jag var hemma och det enda egentligen som var konstigt med hela situationen var att jag var med disney folket på score, ja ni läste rätt SCORE igår. :P

Jag vart inte full eller så, tog bara en öl och en folkis när vi kom till hotellet. Men det vart sent. Jag bor ju som sagt en liten bi  utanför stan och när jag missat min buss sa Shelly att jag kunde sova hos henne på hotellet. Men vad som hände var att hon utan förvarning bara försvan från "festen" vi va på i Digglers rum så efter att ha tackat nej till både Diggler och hans rumskompis sängar (i utbyte mot att dem skulle sova på golvet) så tog jag en promenad hem. jag började väll gå 20 i 2 och kom hem kvart i 3 så det var inte så farligt endå.

Jag sov inte in idag heller, utan var till välsis och handlade. När jag skulle kolla mitt konto innan jag åkte fick jag mig en irriterande update! Min bank har dragit 125kr från mitt kort som betalning för att det är visa... Vad jag inte fattar är varför detta inte drogs i samma veva som dem drog 50kr för min internet bank vid jul nyår!? Dem har nog hittat sina tjänstemanna licenser i något bortglömt stackars cornflakes paket!

Jaja, nog med det, jag känner mig ganska glad och uppåt idag faktiskt! Jag tror dessutom att det nu är dags att lägga en ful ovana jag har åt sidan. Men detta skriver jag mer om någon annan gång! ;)


Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och kamma luggen. :P Hahaha

Detta med BM då!

Att gå till barnmorskan, finns där något som är mer laddat med nerver egentligen? Ja det skulle väll vara att föda barn då men än har jag inte vart där.

I vilket fall så ville dom att jag skulle komma in och ta ett cellprov nästa vecka, som jag lyckades få ombokad till idag, som jag jag var tvungen att lägga fram två veckor för att min helglön inte kommit in och dom inte tar fakturor hos BM... I vilket fal, vad står min kontostatus på när jag kollar kontot då, straxt efter samtalet alltså!

Självklart har min helglön trillat in en si sådär mellan halv 2 och 9 under natten/morgonen och här sitter jag med en tid om 2 veckor som jag egntligen bara vill få överstökad. Siv (min personalchef) hälsade snipp snipp det känns inte, om du inte har en klantig gynekolog! :S

Och nu när jag skulle sätta mig med mitt senaste projekt, (jeansskjortan) gick toppen på min sprätt av... Jag sörjer floder och har bestämt mig för att åka in till stan genast och köpa mig en ny!

olyckan


Nej nu ska jag göra mig klar så jag hinner iväg och köpa en ny... I kväll ska här skapas!

Måndag

Jag vet inte, igår när jag gick hem från Linn efter en lång dag med både jobb, Disney arrangemang, skratt och gråt... Trodde jag äntligen att jag fattat!

Ja alltså denhär upprymda lyckliga känslan som alla känner efter nyår, när dem pratar om något nytt. Jag kände mig helt förnyad och lycklig, med andra ord inte som en gammal sunkig disktrasa som vägrar torka... Utan snarare som om någon tagit sig ann mig lite, kokat mig och vridit ur innan jag hängdes på tork.

Men sen vaknade jag i morse, solen sken och jag såg att bussen har börjat gå från fagott igen. Och jag kände mig förfärlig. Jag tror att den man närmast kan likna mig med just nu är Marvin, och han är endå bara en prototyp med G.P.P!

Näe dags att rycka upp sig kanske? Jag går till linn och kökar plättar nu jag!

jag o zingo


Creative...!

Här om kvällen sov Linn hos mig, det var otroligt mysigt. Anthony somnade runt 8a och sedan hade jag och Linn all tid i världen åt att bara, bara vara! ;)

Jaja, här kommer ett kort från i förrigår kväll. Då Linn och Anthony sov hos mig!

creative


Vi satt och skrev brev. Jag skriver ofta brev, när jag behöver få ur mig nått. Jag skickar sällan breven till adressaten, men jag skriver!

Hoff....

Det absolut värsta som finns är när man känner sig utnyttjad, jag hatar personligen iaf att känna mig utnyttjad! Ännu värre när det kommer från det sissta håll man trott!


Nej ush, jag blir så otroligt besviken på människor ibland, och oftast vill jag inte häller att omgivningen ska få veta vad som pågår. Jag vill men vill endå inte att du ska läsa detta. Jag tvivlar på att du gör de! Nu ska jag sätta mig och spela lite Diablo2, där hänger jag ifa med. Där följer inte bara jag reglerna utan även alla andra. Dom är programerade till det...

Jag har hört...

att det är mitt i natten när man delat en bag in box med en vän som man är som inteligentast... Men det ända jag kan tänka på är min princip jag bröt i julveckan, och hör å häpna pengar.

Hur kan vi egentligen låta pengar styra så otroligt mycket. Jag menar, det finns dom inte håller med mig om att det inte är så himmla viktigt hur det blir egentligen. Pengar är vad vi desperat kämpar efter våra fulla och dessutom ofta fåfängda liv! Nu ska jag sova, och såhär fräsh är jag när jag midnatts bloggar!

frida


Trött

Jag är sjukt trött och jag fattar inte riktigt varför! Jag gick ju och la mig innan 11 och sov till 7! Det är ju endå 8h, vad mer kna min kropp begära!

Jag är sjukt irriterad just nu dessutom... Pga omständigheter. Hatar just nu allt i min omgivning. Med passion dessutom, jag orkar helt enkelt inte med allt som ska hålla på att härja runt omkring!

Eller ja, jag blir arg på mig själv eftersom jag tycker att jag skulle kunna lära mig nångon gång att sluta upp med detta, sluta hänga upp mig på människor. Å andra sidan kommer jag nog endock en dag att hitta en kille osm uppskattar detta istället för att lägga benen på ryggen och fly. Det är faktiskt inge fel på mig, eller ja jo. Lite fel e det allt på mig, jag är lixom skadat gods.

En porslinstallrik som blivit kastad in i stenväggen på kungliga postkontoret i stockholm av Karl Bertil Jonsson en Jul för många år sedan... Trasig helt enkelt!

Nu ska jag fortsätta med mitt jobb, och kanske att jag springer till myrorna på lunchen!

Myrorna in my <3

Så jag har gjort det igen, jag skulle bara med Helen en sväng på myrorna idag på lunchen. och sen såg jag skjortan! Vart ju självklart tvungen att köpa och har fixat till den nu på kvällen så då kan jag vara fin i morgon!

myrorna

Riktigt nöjd blev jag, är dock lite ledsen då min favvis flanell har försvunit, om det är någon som hittar en mystisk röd flanellskjorta med svart vitt mönster RING FÖR FAN! Jag har ju köpt den i london och sytt och haft mig. :(

Jaja hoppas ni haft en skön kväll där ute i världen. :D

Jobb...

Alltså det finns flera olika sorters jobb, dels sånt skitgöra som jag och Linn tog hand om igår. Sedan det dagliga arbetet som bringar in mat pengarna. Och sedan har du alla hushålls bestyr, när ska man egentligen ha tid att bara ha kul och njuta av livet.

Jag har fan ingen fritid längre tror jag, det ända jag gör är att jobba styra och ställa med allt som måste bli gjort, ingen tid för frida lixom.

Nu ska jag fortsätta hålla på med vad jag gör av mina dagar, vilket oftast för mig känns lika naturligt som habitatet för denna jycke!

jycke


God morgon och so long...

Åbäket!

Ja håret menar jag då, och mig själv ofc! Jag sitter iaf hemma nu på krp i mitt kök. Ny landad i karlstad. Jag har firat nyår med mina disney vänner och jair har lovat att min ipod kommer komma tillbaka till mitt behåll, MED lite bra musik på! I Like!

Nu har jag tagit ännu ett kort på mitt hår dessutom, jag försöker fånga det på bild... så här kommer försök nummer 2. :D

grått grått grått

Hmmm Gott nytt år på er förresten.. om jag inte redan skrivit de här! :S

Oj

Jag vet inte känner mig grådassig i håret. slog nog i huvet under nyårsnatten!

hår


Nyår

Gott nytt år mina kära vänner, visst känner ni det. 2011, en sååådan ENORM(!) skillnad. Den lixom hänger i luften och dallrar... Not! XD

Jag har som sagt svårt för nyår och jul och hela detta holabandola som uppstår runtomkring!

Nu ska jag sätta mig och fundera över om jag har något jag planerar att hålla mig till över huvud taget, eller om jag bara ska freestyla. Som förra året, vilket var en succse, och inte att förglömmas plaserade mig i Karlstad!

tomtar

Jag och lillasyster Felicia i går kväll, otroligt snygga eeh! XD

RSS 2.0