Kusiner

kusiner


Ytterligheter ja!

Jag hade en väldigt lång dag igår. Det räcker inte med att jag blev facerapead och folk trodde att jag fyllde år, utan jag har även fått veta att min väns syster nu har fått barn! <3 Grattis Sandra! Helt tok underbart. Sedan har det funnits ytterligheter åt det andra hållet.

Jag har också fått träffa en av mina närmre vänners nya killar. Så tro mig, den 28 december 2010 är ett datum jag inte kommer ha svårt att minnas!

Jag har förresten blivit vän med mina mornar igen. Jag gick upp kl 7 i morse. Detta har nog mer med det faktum att göra att jag sovit dåligt dem senaste nätterna än att jag faktiskt känner en enorm längtan efter att gå upp en timma innan mitt larm ska gå. Men vad ska man göra när grubbel håller en hutlös bensax på en som är omöjlig att ta sig ur?

Frida

Jag tog mitt morgon kaffe, och drog en plonka på gitarren, stackars mina grannar! Nu måste jag packa, för i natt blir jag hos Malin och i morgon far jag till sthlm.

Kramar

Ohja

Jag har kommit fram till att jag inte gillar mornarna just nu. :O Jag som brukar älska att bara gå upp och få vara!

Det är dock av en väldigt enkel annledning. Det är mulet och grått och halvmörkt. Ungefär som skymmning och riktigt tidig gryning. Det käns om gud kört all världens färger på ett för varmt tvättprogram, och allt är bara en tråkig grå nyans när han är klar med sin tvätt. Tack gud tack.

garderob

Aldrig mer kommer jag att slarva med hur jag tvättar mina kläder iaf. ;)

Till middag blev det...

Gourmé!

Jag bjuder ikväll mig själv på snabbmakanåååner och gräddsås! Uuuh va lyxigt... NOT!

Jag har funderat mycket idag på jobbet. Under de rådande omständigheterna har jag nu bestämt mig flr att rent känslomässigt stänga av, jag orkar inte mer. Och faktum är att allt inte alltid behöver ligga på mina axlar. Jag menar varför bär jag frivilligt omkring på alla andras laster? Det är ju faktiskt bara onödigt tungt!

Så här, varsågod att kånka på din egen skit. Jag finns här precis bredvid. Det enda du behöver göra är att sträcka ut en hand.

Godmorgon

Idag känner jag mig som ett riktigt "MorgonMonster" som min lillasyster Felicia så fint uttryckte sig en gång.

Jag har ont i magen, ont i huvudet och ont i knäna. :p Jag vill dessutom sova ett par timmar till, kan man få gör de kanske?

För 6 dagar sedan åkte jag till mamma, det var en lång och jobbig bussresa. Den tog 9,5H allt som allt. Sedan har det mysts, firats jul, mysts och rests hemmåt igen och nu idag ska jag faktiskt jobba. jag jobbar 3 dagar nu. Sedan drar jag ut på gallej igen, ska till sthlm den 30. Så nu vet ni det släkten :P Haha

god morgon


Och Frida funderade över allt som hon hade gjort, och se, det var mycket gott.  Och det vart afton, och det vart morgon, den sjätte dagen.

Hej svej!

Ååååh, jag blir tokig!

Jag blir så trött.... Nu ska jag dricka massa kaffe och sitta på en buss i flera timmar!

shape of music

Lite sådär artsyfartsy!


Jag tänker bryta en prinsip, juldagen till ära!

Dont lose it Linn, det är inte en av mina hårdare principer som tex "jouren" (Den skulle jag aldrig bryta, eller jo. Möjligt vis om han hotade attbryta benet på min mamma om jag inte köpte mjölk)

Den här prinsipen handlar snarare om sånt som jag tycker är jobbigt i mitt liv, och anledningen till att jag bryter den är att jag inte har dig Linn här att älta den med.

Så här kommer en situation, ingen ovanlig sådan i mitt liv. Det ovanliga är väll snarare att jag tänker skriva om den här, inte lämna ut nån men skriva om den.

Det finns någon, som jag enligt mig själv flörtat med väldigt länge, någon som plötsligt från ingenstans blivit singell men som berättat för mig att vänner är precis vad vi ska vara.

Det jobbiga är att det inte är min regel, jag förljer den bara. Och efter som det är hans regel som han kan förändra precis när han vill, så är det självklart att det är just detta han gjort!

Jag har gått från ett självklart vänskapsförhållande till ett, herregud kan ajg verkligen skriva detta sms till honnom nu förhållande.

Jag hade inte haft något emot detta om han iaf vetat vad han ville, men enligt sig själv har han ingen aning. Sedan vet jag inte om det är så att han bara skonar mig från någon form av sanning som går ut på att han bara vill ligga, men jag vill ju lita på han. Jag har aldrig haft anledning förr att inte göra det. Men han har gjort mig sårbar, och nu är jag rädd! Gud vad jag har erkännt mycket svagheter under mina senaste inlägg här på bloggen!

frida

Nu ska jag kolla Inception med Mamma och Louise. Men framför allt ska jag försöka att inte tänka något mer. På något/någon!

Stig Saves!

Hej där ute, och god jul på er, familj, vänner och okända! :)

Jag sitter här i soffan hos mamma efter en actionfull julmorgon. Ja faktiskt skulle jag villja påstå att det är precis vad den har varit!

Mitt i frukosten kommer grannen över, han har kört fast med bilen (ja så mycket snö har vi här i småland nu). Så han vill ha hjälp att skotta, mamma sticker ut och självklart Thomas också. Vi systrar står mest och fnittrar i fönstret med små imm moln runt våra munnar där vi spanar på den snygga granen som ochkså han fått tag i en snöskyffel.

När vi står där och funderar som mäst på om dem någonsin kommer bli klara, kommer Thomas på ingen mindre än Stig. All I can say my friends is that Stig saves!

Han plogade upfarten och grannen komm iväg till sitt julfirande. Alla nöjda och glada, och medans Thomas tog av sig sina stövlar i äkta västern manér med en grankvist i mungipan flinandes så sa han "Dont you worry baby, I'm an expert!" Aaah vilken mann mor min hittat! ;)

(vissa delar av detta inlägg är grovt överdrivna och skall inte tolkas för seriöst!)

stigsaves

God jul! :)

Okej...

Ibland blir jag lite dramatisk, tar lixom i ända från tårna och har alla känslor på utsidan.

Jag har alldeles för ofta alldeles för mycket känslor. Jag är jätte glad, jätte arg, jätte tyst, eller jätte flamsig. Det finns inget riktigt mellanting.

Skönt med fina systar som förstår en i dessa tider, och bara tar fram sin egen dator och sätter sig bredvid. Tyst men nära!

jul

Nu ska här tittas på nya Harry Potter filmen som jag kvällen till ära lyckats ladda hem, med tyska subtitles! Fantastiskt!

God Jul till er

Jag är så otroligt trött på Jul!

Jag sitter här, i mitt familje hem (småland) och har total rå ångest!

Jag har inte firat jul på om det är 2 år nu. Jag har ju vart på mitt resande med disney. Men i ärlighettens namn, jag vet inte om denna julångest är något jag någonsin kommer komma över!

Jag satt i soffan, och det var väll helt okej. Tills denn där fåniga happy new year låten med abba kom på på mammas julskiva, och det slog mig att jag faktiskt inte har några nya hopp mål, eller ens någon att dela mitt nästa år med. Vad ska man egentligen fira vid nyår om man inte riktigt känner att året som varit har vart en succé och man inte riktigt vet om man vill på börja det nästa riktigt än!?

Jag vet inte vart jag ska ta vägen just nu, och ur högtalarn gapar Jay från idol om hur han vill ha det på sitt sätt. Ja, han har en härlig röst. Men jag är varken något backstreet boys eller idol fan så den kombon kändes ganska körd.

Stoppar verkligen strutsar ner sina huvuden i sanden titt som tätt förresten? För detta är presis vad jag vill göra, huvudet i sanden, och som skäringer så fint skriver i sin bok "moona åt herren". Jag tror heldre på styrkan i mig själv än dig för de ska vetas att vart enda steg jag tagit vart på egna skrangliga ben som låter som koskällor så fort jag säger eller gör något, så otroligt rädd för livet är jag! Och det värsta är att ingen någonsin märker nått...

hejhopp


Den Lilla Svarta

Så, innan jag gjorde illa foten hade jag precis börjat med en klänning. Jag hade idag när jag rotade fram den i en hög glömt allt vad mål och baktanke med den var, som sagt den var i delar. Så jag kom i ärlighetens namn inte ens ihåg hur den såg ut innan jag fick syn på bilden ni snart kommer att få se.

Vad som hände idag när jag dragit fram den var att jag plötsligt såg något jag missat, den lilla svarta. En riktig klasiker helt enkelt. Allt jag gjort är att kapa toppen på kläningen, sy en söm och ta bort dragkjedja. Råckar ha en himmla massa olika skärp i min garderob men detta är en variant jag verkligen fastnade för. Och jag tror också att det blir denna jag kör med på lördag! :)

lilla svarta

Massa kramar

RSS 2.0