Riga..

Hej hå, nu är jag i Rigaoch härjar vilket iof kan va trevligt på sitt sätt, och so far så har jag noterat följadnde. Det känns som att vara i Ungern. Det är verkligen inte så billigt som man fått för sig, och jag har nog int evad jag tror sett en prostituerad än. :P

Jag vet inte vad jag har för bild av baltikum egenntligen men den e inte särskillt positiv. Känns nästant lite som med Tyskland, över förväntan!

Jaja, en annan sak som nu är annorlunda är att jag nu rummar med Kayligh. Det känns sådär om jag ska vara ärlig, saknar Orsi lite gran och ja. Kayligh kommmer alltid vara Kay så....


Kay

Vi kollade på Dirty dancing igår dock, viket är en otroligt bra film. ;) Men nog med det nu ska jag ner och äta frukt. Jag och Kay har bestämt oss för en Detox vilket betyder endast vatten och frukt denna vecka. :)

Kram kram // F

Livet som kund hos 3 är fullt av överasknigar!

Jag har idag varit och hämtat ut mitt 3 kontant kort, men det var inte det enda jag fick! När ajg skulle kolla mitt saldo så fick jag en chock. Alla sidor och alla sätt jag kollar upp det på säger att jag ligger -700 kronor. Det enda jag undrar är hur jag kan göra det innan jag äns hunnit använda kortet. Så jag ringde kundservice som bad mig vänta ett par timmar och se om det ändrade sig, men det har det inte gjort så det blir helt enkelt till att ringa dem i morgon igen, vilket jag inte ser fram emot!

I dag har jag iaf fått massa saker gjorda, som tex har jag köpt en ny kameraladdare som var en ren ripp off i kostnad men nu har jag iaf en laddare och kan använda min kamera igen. Jag har också lunchat med Kay och efter det var det jobbdags. Efter jobbet var jag as usual en sväng ner till gymmet. Idag var det dags för en fatburn. :P LOL

Jag var iaf där nere i 50 min och det var en blandning av jogging och snabb promenad! Innan jag gick var jag ju tvungen att använda kameran nu när jag fått den tillbaka så, här är min nuvarande gymoutfit. ;)

Work out

Nu ska jag sova igen.. som vanligt. Puss kram och godnatt // F

Linköping.. Ännu en stad i mängden!

Kanske e jag snabb att dömma ut men jag känner värkligen inte att linköping är något speciellt. :P haha Som tex så gillar jag verkligen Helsingfors, förra veckan. M$en som det är här känns det inte så jävla spännande.

Dagen som gått har iaf varit ok, jag var klar i tid och allt var fixat och snabblöst på jobbet idag. När jag sedan kom tillbaka till hotellet efter en 13.5h arbetsdag utan mat (tack för den Kayliegh) så fick jag veta att dem hade gym på hotellet, så jag har på detta sprungit i en halvtimma, men det var bara skönt.

Nu ska jag snart sova, har ätit en mumsig lax och bulgur sallad till middag. Så nu e det dags för min skönhets sömn och i morgon ska jag fixa kontant kort till min mob. :) Sussa sött nära och kära så hörs vi. Kram /F

Linköping, kalla tåg och röriga tankar!

Jag sitter nu igen på ett hotell rum, tillbaka i min värklighet. Hur bisarrt de än låter när jag kallar det värklighet eftersom det är ganska långt från hur folk lever vanligtvis, överlag.

Jag har varit hemma hos mor min sedan i måndags kväll. Det har varit otroligt mysigt att träffa vänner (främst henrik) småsystrar mamma och thomas. Innan mitt tåg till Linköping idag så hade jag och mamma tjej kväll i kalmar. Det var otroligt mysigt och det var skönt att äntligen bara få berätta om en massa saker som händer här borta som jag inte riktigt kunnat berätta för någon här. Det var skönt att bara sitta och snacka gojja med mamms igen.

Iaf, efeter middagen gick vi en sväng på baronen och ajg fick en otroligt mysig tröja av mor min som jag nu har på mig. Moss grön är den. Så var jag och provade chinos med, men det slutade med att mamma köpte chinos men inte jag. Hahaha

Hon såg bra ut i dem dock. ;)

Tåget till Linköping var så kallt att när jag kom till hotellet så kände inte jag mina fötter längre och benen  var halvt bortdomnade.  :S Får man verkligen ha de så kallt på tåg?

kallt

Jaja, klockan är alldeles för mycket nu så de e sov dags, men jag återkommer i morgon  kväll med mer tankar osv. Ta hand om er där ute tills nästa gång! XO F

Inge mer 3.. :P

Jag är så otroligt lättad idag, jag hade ju då ett par kvarliggande mindre roliga teleräkningar från 3 nu när jag kom hem som ska redas ut. Jag ska snart iväg och betala dem. Men jag kände att fan, de e den enda fasta kostnaden jag har nu och jag orkar inte, så jag ringde 3 och en trevlig kille vid namn Kristoffer innformerade mig om att mitt abonemangs biningstid faktiskt upphörde för 5 dagar sedan så jag sa upp det på fläcken!

Jag känner mig nu helt viktlös och fri som en fågel, eller en astronaut (minus blöjan)! Jag tror inte ni innser hur skönt det kommer vara för mig nu, jag kommer resa runt ha kul och bara spara spara spara, inga utgifter! Sedan blir det fillipinerna. Owopopidoo!

mjiip

Nu ska jag snart på en visit med Thomas till banken, se ya suckers! XoX /F

RSS 2.0