FridaSuzanne

Riga..

Hej hå, nu är jag i Rigaoch härjar vilket iof kan va trevligt på sitt sätt, och so far så har jag noterat följadnde. Det känns som att vara i Ungern. Det är verkligen inte så billigt som man fått för sig, och jag har nog int evad jag tror sett en prostituerad än. :P

Jag vet inte vad jag har för bild av baltikum egenntligen men den e inte särskillt positiv. Känns nästant lite som med Tyskland, över förväntan!

Jaja, en annan sak som nu är annorlunda är att jag nu rummar med Kayligh. Det känns sådär om jag ska vara ärlig, saknar Orsi lite gran och ja. Kayligh kommmer alltid vara Kay så....


Kay

Vi kollade på Dirty dancing igår dock, viket är en otroligt bra film. ;) Men nog med det nu ska jag ner och äta frukt. Jag och Kay har bestämt oss för en Detox vilket betyder endast vatten och frukt denna vecka. :)

Kram kram // F
Livet som kund hos 3 är fullt av överasknigar!

Jag har idag varit och hämtat ut mitt 3 kontant kort, men det var inte det enda jag fick! När ajg skulle kolla mitt saldo så fick jag en chock. Alla sidor och alla sätt jag kollar upp det på säger att jag ligger -700 kronor. Det enda jag undrar är hur jag kan göra det innan jag äns hunnit använda kortet. Så jag ringde kundservice som bad mig vänta ett par timmar och se om det ändrade sig, men det har det inte gjort så det blir helt enkelt till att ringa dem i morgon igen, vilket jag inte ser fram emot!

I dag har jag iaf fått massa saker gjorda, som tex har jag köpt en ny kameraladdare som var en ren ripp off i kostnad men nu har jag iaf en laddare och kan använda min kamera igen. Jag har också lunchat med Kay och efter det var det jobbdags. Efter jobbet var jag as usual en sväng ner till gymmet. Idag var det dags för en fatburn. :P LOL

Jag var iaf där nere i 50 min och det var en blandning av jogging och snabb promenad! Innan jag gick var jag ju tvungen att använda kameran nu när jag fått den tillbaka så, här är min nuvarande gymoutfit. ;)

Work out

Nu ska jag sova igen.. som vanligt. Puss kram och godnatt // F
Linköping.. Ännu en stad i mängden!
Kanske e jag snabb att dömma ut men jag känner värkligen inte att linköping är något speciellt. :P haha Som tex så gillar jag verkligen Helsingfors, förra veckan. M$en som det är här känns det inte så jävla spännande.

Dagen som gått har iaf varit ok, jag var klar i tid och allt var fixat och snabblöst på jobbet idag. När jag sedan kom tillbaka till hotellet efter en 13.5h arbetsdag utan mat (tack för den Kayliegh) så fick jag veta att dem hade gym på hotellet, så jag har på detta sprungit i en halvtimma, men det var bara skönt.

Nu ska jag snart sova, har ätit en mumsig lax och bulgur sallad till middag. Så nu e det dags för min skönhets sömn och i morgon ska jag fixa kontant kort till min mob. :) Sussa sött nära och kära så hörs vi. Kram /F