FridaSuzanne

Jobb jobb å jobb
Jag har som inte tagit mig nån riktig tid till att göra någonting egentligen. Eller ja, jag vet inte vad som händer med all min tid. Jag fick höra i förra veckan att jag verkade ha alldeles för mycket tid. Men om så var fallet skulle jag väll inte försumma bloggen så eller?

Nästa månad ska jag köpa mig en fin tv bänk på ikea, om jag får någon tid över. Sedan så börjar det bli dags att ut och gå igen, jag vill egentligen bara fortsätta ligga hemma och tycka lite synd om mig själv och foten. Men det kommer itne göra den bättre sorgligt nog. :(

Annars händer inte så mycket. Jag sitter och slappar lite, kaffe rast på jöbbe!

I kväll finns det viss chans att jag börjar lite med klänningen igen! Jag måste löägga en plan för den, vet inte hur jag vill ha de just nu... min orginella vision är borta. :S

//Frida
Hej hallå världen!
Jag har verkligen haft alldeles för mycket att stå i sedan vi sist hördes. Jag sitter i nuläget och väntar på svar, jag är supernervös!

Svaret jag väntar på skulle förändra en hel del i min nuvarande situation... Jag har också börjat planera för körkort och Mexico.Jag kan inte bestämma mig för vart jag helst vill åka, jag har ju Canada också. Men om jag skulle ta Canada i sommar och Mexico nästa höst så betyder det att jag skulle kunna utnyttja maximalt antal soltimmar. Och hittar jag någon trevlig resekompis som vill till thailand så är intejag den som backar. Jag och Malin har dessutom pratat om att dra dit i vinter, jag kontaktar mina tourvänner för boende. Hon snackar med sina släktingar för billigare biljetter, o sen inge mer!

Nu ska jag fundera på om jag kan göra något vettigare med min tid. Typ jobba lite!? O_O

Puss kram Frida