Sova lite gran!

Så min room mate som jag har just nu är extremt respekt lös och inte nog med att hon kom hem 04.20 denna morgon hon väckte mig sen 06.00 och 06.30 eftersom hon inte packat sin väska utan vart ute och vart full, eller vad hon nu hade för sig. Jaja, det är bara någon vecka till såvitt jag vet. Sen är det Joana O'Brien som jag ska rumma med. Wiiie, snacka starbuckskvällar då eller? :P

Jag har packat min väska och ska snart ner och äta frukost och sen bär det av till arenan för att ha 3 shower och loadeout! I morgon kommer jag att vakna i Manchester. :D

Annars är det mesta ganska lugnt, jag har träffat en halv charmig pöjk som jag ska se om jag finner något vidare intresse för. :P Haha, annars är det som vanligt på touren, Med andra ord både upp och ner.

Nu ska jag äta frukost, hej svej // F

Hej hallå

I går var en ganska tung dag på jobbet, och nu har jag dessutom fått the attendence numbers för nästa vecka och det kommer vara en hel del mer än vad som varit nu kan jag ju säga. :P Jaja jag har lite nummer att jobba på och sånt som jag bara vill ha klart så jag kan inte Skriva mer just nu. Bland annat ska jag räkna ut en pen-rate på mina nemoglober. :P hahaha

Annars rullar allt på fint fortfarande. Igår fick jag denna supersöta tröja av  Lucy. Me Like ;)


My new sweater

Ta hand om er så hörs vi. Puss och Kram // F

My new lovely Babies ^^

Jag har numera fått sätta upp en ny regel för mig själv. Sluta inte andas kära släkt, jag har fortfarande sparat ca 400£ sen jag kom hit, men för att kunna hålla mig till en okej gräns med min största ovana har jag begränsat mig till max 1 par skor per vecka. Detta är mina nya älsklingar so far:

SkorSkor
SkorSkor

Det kan mycket väl vara så att jag har ett problem :P haha men jag orkar inte bry mig. Finns det något bättre än skor? Skor är en flickas bästa vän. :)

Jag vill också tacka för att ni komenterar, familj och vänner. Varje gång jag har en ny komentar blir jag lika glad, det är kul att veta att ni faktiskt tar chansen och läser vad jag har för mig. :) Jag saknar er där hemma så otrloligt mycket och ja, just nu kan jag inte påstå att jag trivs så bra. Som det är just nu med min maneger och allt som pågår här och hemma så vet jag inte riktigt hur jag ska göra. Handlar nog mest om att jag behöver stanna hemma i kväll och känna efter samt tänka.

Fridaliscuios
'
Take care så hörs vi kanske senare i kväll. Puss och kram // F

Skrivet den 9/10-08

Hejsan Hoppsan Hallå


Jag sitter på mitt hotell rum i Newcastel och väntar på att Lucy ska ringa. Hon har ett studentkort och får rabatt på allt hon handlar på TopShop och jag har spanat in ett par Jeans hon ska få köpa till mig. Haha dem är egentligen 40£ men som sagt kan jag komma helt ok undan om jag låter Lucy köpa dem till mig. ;)


Annars rullar livet på ganska bra här. Det har varit en härlig solig höstdag idag så jag har varit ute och joggat. Tog en sväng ner till kanalen och sprang 15 minuter sen vände jag och sprang tillbaka. :P Slipper jag ju virra bort mig totalt.


Efter det har jag tittat på film och nu funderar jag på att dissa Lucy snart och gå och köpa jeansen endå. Jag behöver Starbucks och det ligger precis vid TopShop typ. Jaja, vi hörs senare antar jag. Ta hand om er så hörs vi.


Hallo

Puss och kram // F


Naughty Naughty girl :P

Haha, idag har jag äntligen fått hem Pans Labyrint som jag helt sonika (även olagligt) laddat hem. :S aah :O

Jag har inte hittat några vykort denna vecka vilket känns kasst. Det har som blivit min lilla grej jag tar till när jag saknar hem och inte vill vara kvar. Vilket har hänt oftare än sällan den senaste veckan. Jag har dessutom börjat samla på mig en massiv mobileo räkning efter som jag fått den fula ovanan att ringa Joakim en gång i veckan och ordbajsa i timmar. Det är skönt att ha någon att prata med där hemma som inte nämner räkningen det första dem gör. :P haha Å andra sidan vet jag ju att det bara är av omtanke så, tack. :)

Jag har denna vecka haft en traveling local som jobbat för mig som heter Christian, men han driver mig till vansine. Antagligen är dessa kännslor besvarade. Han diskuterar konstant allting som jag ber honnom göra och alla mina rutiner. Tolka mig inte fel, jag har ingenting emot tips, men när jag ger en full annledning till exakt varför jag vill ha saker på ett specielt sätt och han bara skakar på huvudet och klagar över att jag är ung och att hanns sätt iaf är bättre så blir jag tillslut less. Jag har inte tid att konstant stå och diskutera med honnom varför han ska göra som jag säger.

Glasgow kort.


Jaja detta kortet är sen dag 1 på touren från glasgow, haha jag ser helt galen ut. :P

Näe nu ska jag ta och dusha och sedan ska jag packa och kolla film. Ta hand om er alla där hemma, jag saknar er och tänker mycket på er. Puss och Kram // F

Just nu

Ush, jag gillar inte att få dåliga nyheter hemmifrån när jag är för långt borta för att kunna stödja och stötta. Det är verkligen inte det att jag inte vill veta, jag känner mig bara som ett as som inte finns där...

Jag, har inte gjort särskilt mycket denna veckan, igår var jag på T.G.I Fridays och drack en drink som var lika stor som mitt eget huvud typ. :O Helt galet.

Gammal

Denna boild är från när Anki sjussade mig till arlanda. Sakanr dig Anki. Jag saknar alla där hemma Linn Mamma Anthony Pappa Chalotte mina systrar Joakim. Ja, funderar fortfarande på om det verkligen var helt rätt att åka. Jaja

// F

Nottingham

God moaning. ^^

Hahaha Jag är iaf just nu i Nottingham, vilket e okej. Men jag måste erkänna att jag kind of fell in love whit Liverpool. Så  underbar stad, jag kommer defenitivt åka tillbaka nån gång. :)

Igår var jag ut och tog inte en men ett par öl med Shelly, vi hade såå såå kul. De e synd dock för folk här tror att hon bara e tyst och tråkig och jobbar men hon är nog en av dem roligaste människor jag någonsin träffat. Jag höll helt ärligt på att dö lite gran av skratt i går. Witch is a good thing. :)

Jag, Lucy och Orsi ska dessutom eventuell gå och se kaiser chifes i London den 21 oktober. ^^ jag längtar! Haha, och Jo som är en annan vän jag har här har pratatmed Citlale i går så vi (Jo och jag) ska ev rumma ihop. Och hon har lovat mig att hon tar jullen väldigt seriöst! Vilket är bra för då vet jag att jag får fira en riktig jul!

Frida

Jaja nu ska jag faktiskt gå och dusha, och sen ska jag på lunch med Jane, Stacy, Jo och kanske Lucy. ^^
Puss och kram saknar er alla där hemma! // F

RSS 2.0