FridaSuzanne

Sissta dagen
I går hade jag en både bra och dålig dag. Jag vet inte hur annars jag ska beskriva den, men ja.

Jag var lite deppig i går kväll, men i slutändan kunde jag inte somna pga det faktum att jag var överexalterad! Hahaha, jag har nämligen äntligen köpt min kamera, hittade den i en internet butik igår å tänkte att fan på 12 dagar ska den väll hinna levereras, så när ja gkommer hem till el stockholmia så är det bara att vänta på det goda s.a.s!

WIIIIIE

Nu ska jag till jobbet straxt igen och folks, jag lämmnar passet på hotellrummet. ;)

Puss /F
Är det...
Inte lite konstigt hur fort tiden går, jag menar. Nyss åkte jag hemmifrån och nu ska jag till sthm i övermorgon igen, home sweet home. Det ända som inte är 100% super duper e väll att jag måste bo på hotellet. Min stuga är ju juthyrd, annars hade den vart ultimat!

Jaja, Ska straxt gå ner till frukosten, jag vet inte vad det är med mig och frukosten här i budapest men det är det enda stället där jag verkligen har slarvat med mina frukostar. Fy mig :P Men det har faltiskt lite att göra med hur jg mår dessutom. Jag kämpar som lite med att ENS (som linn skulle sagt) ta mig upp på morgonen!

fridaHahaha, att åka tunnelbana med stil i Budapest ;) Jaja, nu ska jag återigen kolla så att jag har passet i min handväska och sedan ska jag äta frukost! Jag vill ju inte göra  en repris på förra året, (inte för att itt rosa pass inte var otroligt coolt) Utan mer för att jag innte vill betala för ett till temporärt, inte vill jag heller riskera att missa pllanet hem!

Puss /F
Usha
Måste sluta blogga mitt i natten, jag jobbar ju i morgon med, men det är så lätt att dra ut på tiden nu när jag är ensam i rummet!

I morgon ska jag och Gemma ha en GF kväll, med andra ord hon jag och töntiga dataspel ^^

GF

Jag ska dessutom skaffa Mer skype kontanter då jag helt plötsligt fått in semester ersättning på mitt konto, tack proffice!

Nu är det verkligen såååå dags att sova för mig! Puss / F