Sissta dagen

I går hade jag en både bra och dålig dag. Jag vet inte hur annars jag ska beskriva den, men ja.

Jag var lite deppig i går kväll, men i slutändan kunde jag inte somna pga det faktum att jag var överexalterad! Hahaha, jag har nämligen äntligen köpt min kamera, hittade den i en internet butik igår å tänkte att fan på 12 dagar ska den väll hinna levereras, så när ja gkommer hem till el stockholmia så är det bara att vänta på det goda s.a.s!

WIIIIIE

Nu ska jag till jobbet straxt igen och folks, jag lämmnar passet på hotellrummet. ;)

Puss /F

Är det...

Inte lite konstigt hur fort tiden går, jag menar. Nyss åkte jag hemmifrån och nu ska jag till sthm i övermorgon igen, home sweet home. Det ända som inte är 100% super duper e väll att jag måste bo på hotellet. Min stuga är ju juthyrd, annars hade den vart ultimat!

Jaja, Ska straxt gå ner till frukosten, jag vet inte vad det är med mig och frukosten här i budapest men det är det enda stället där jag verkligen har slarvat med mina frukostar. Fy mig :P Men det har faltiskt lite att göra med hur jg mår dessutom. Jag kämpar som lite med att ENS (som linn skulle sagt) ta mig upp på morgonen!

fridaHahaha, att åka tunnelbana med stil i Budapest ;) Jaja, nu ska jag återigen kolla så att jag har passet i min handväska och sedan ska jag äta frukost! Jag vill ju inte göra  en repris på förra året, (inte för att itt rosa pass inte var otroligt coolt) Utan mer för att jag innte vill betala för ett till temporärt, inte vill jag heller riskera att missa pllanet hem!

Puss /F

Usha

Måste sluta blogga mitt i natten, jag jobbar ju i morgon med, men det är så lätt att dra ut på tiden nu när jag är ensam i rummet!

I morgon ska jag och Gemma ha en GF kväll, med andra ord hon jag och töntiga dataspel ^^

GF

Jag ska dessutom skaffa Mer skype kontanter då jag helt plötsligt fått in semester ersättning på mitt konto, tack proffice!

Nu är det verkligen såååå dags att sova för mig! Puss / F

God Jul

hmm

Så detta innlägg kommer uppdateras senare idag med en bild på utstyrseln för julmiddagen. Jag har dock just vaknat och bestämt mig för att jag faktiskt ska gå... Jag mår skit, huvet dunkar näsan e total blockad halsen gör ont käken gör ont ögonen rinner. Tack så mycket tomten för en superförkylning på självaste julafton!Jag ser dessutom ut som en Wookie under mina armar men har glömmt min ena nessisär på ett av våra tidigare hotell så har inga rakhyvlar. :P Gemma har extra engångs hyvlar dock så jag ska väll ta och leta reda på henne!

i övrigt får ni ha det super bra i kväll så ses vi över nyår. :) Mindre än en vecka kvar, wiie wiie! Puss /F

Dan före dan...

Jag sitter framför datorn igen, om det är någon gång jag är beroende av min dator så är det när jag är ute på tour såhär. Vet faktiskt inte vad jag skulle göra utan den och möjligheten att kontakta familjen! Eller ja iaf hålla er upp daterade via min blogg.

Just nu märker ajg att jag e väldigt obalanserad, jag är uppe och ränner i sömnen igen! I går natt letade jag flera minuter efter popcorn  och hinkar och papper, och i natt var jag upp i fullskalig panik vid 2 och packade min väska, jag fick för mig att jag var sen... Sedan vaknade jag en timma senare igen och började packa min carry on, då trodd ejag fcp hade lämnat mig och att jag var tvungen att hinna med skridskoåkarnas buss!

Med andra ord jag har inte sovit allt för mycket eller bra de senaste nätterna. Tror det kan ha med denna högtid att göra, jag saknar familj och vänner ohc jul känslor och pepparkaks deg på ica och mormors köttbullar och ja, listan kan göras mycket längre men mest så saknar jag alla människor där hemma, alla underbara släktingar och vänner och släktingars familjer och vänners familjer och tilloch med lite oväntade tillskott!

hemmlängtanJaja, jag ska gå och äta frukost nu, sedan drar jag till arenan för load in. I morgon har vi 1 show och julmiddag. Jag har en outfit men vet ännu inte vad jag vill göra med håret :P Haha

I kväll närjag kommer hem så ska jag leta reda på lite musik att ladda hem och kolla "The Wall"! Otroligt juligt av mig va!? :P haha

Puss / F

TG Friday's

Så, vi har haft födelsedags middag för en av tjejerna här på touren som heter Carlotta! Vi gick till TG Friday's, och åt god mat, drack drinkar och hade allmänt trevligt!

carlotta m. manJag och Kar+ Strawberrie daquriethe gang

Nu ska jag iaf dra mig till sängs, det har vart en måttligt händelselös dag med mindre extravaganta inslag och jag är sååååå redo att sova nu!

Ps. pratade med mamma idag, blev lite tjock i rösten och fick glansiga ögon, wow. Jul hemma, längtar jag tills nästa år eller vad!?

Puss /F

Aaaah Budapest

Nu är det bara en vecka kvar, sen attackerar jag sthlm i äkta Frida mannér, med andra ord lås alla dörrar och stäng alla fönster eller nått... Hahaha

Jag har inte blivit av med min snuva från grekland än, den har utvecklats till en äckligt seriös "cheast cold" vilket jag inte vet va de på svenska men jag hostar som en dåre, näsan riner och det är tungt att andas... om jag inte e bättre i slutet av veckan går jag till doktorn i sthlm, hoppas han säger att jag behöver en vecka ledigt! :P hahaha

Jaja, annars är det väll bra, det är lite svårt att tänka sig att om 3 dagar e de jul, men ja. Vad ska jag göra åt saken!? Jag sitter som fast här. I övrigt händer det inte så mycket, funderar på att i morgon dra och kolla på slottet här i budapest för 3dje gången, kanske hitta en fin klänning till nyår. Skor hittar jag förtillfälllet massor av, men säger nej till allt, utom ett par otroligt speciella skönheter som jag kan ta bort remmen på vilket betyder att dem både funkar för nyår och jul! HAHAHA

...

Men nu borde jag sovit för 2h sen så, godnatt!

Prag

Nu är jag påväg att lämna denna stad, men faktum är att jag försökt finna inspiration att skriva detta inlägg i flera dagar! Nu är jag iaf färdigpackad och sitter och lyssnar på blink 182! Good Shit

Jag har köpt en turist tröja, som det tillochmed står Prag :O !! Den var dyr och nu även sönderklippt, detta är resultatet:

frida

Det är den röda t-shirten dådå! :P Jaja, jag ska kolla min facebook och se till att få med mig väslkor och skit ner till receptionen nu, men återkommer ev. i kväll från Budapest!

Puzz /F

Ps: Hoppas ni gillar min nya design... :P


All the lonley people...

Såå jag sitter hår i ostrava och måste egentligen börja packa min väska nu!

Men jag skjuter på det, gillar detta hotellrummmet och vill inte sätta på mig arbetskläder :P hahaha

I övrigt har jag inte gjort så mkt. Pratat med Linn i tel i går, vilket var lövly, ringt 3 igen idag och fått dem att lova att dem ska ta fram faktura information! Pratat med min farbror, och ja. Både tråkiga och glada nyheter om vart annat, jag borde verkligen inte vara här nu dock jag bara kännder det i mig, jag borde vara nån annan stans!

Nu ska jag iaf ta tag i väskan! Den  verkar inte villja packa sig själv denhär gången heller. :(

Puss // F

Ostrava

Day 1.

Nu haer vi haft load in och en show, jag som det cp jag är var ungefär såhär ---><--- nära att glömma min ipod i arenan. Hadevart en London i fiol repris, och ännu en förlorad ipod, men jag kom på det i sissta sec oxh sprang och hämtade den! Det ända jag kan skylla på är att jag idag endast ätit frukost och att Juan Ma uell på det stressade mig!

Linn, tack för kommentaren, jag älskar dig med, ;) massor! Jag ahr dessutom utsmyckat min säng karm med bilder på dig och a! Hahaha btw, det skulle kunna va bra att veta om du vill jobba i k eller om du vill ha biljetter!? DAAAA!

Sänghörna

Nu sitter jag och funderar på om det kan vara det faktum att jag inte ätit nått på över 12 h som gör att jag mår så sjukt illa!?

Jaja, kanske ska leta reda på lite mat med andra ord! Puss Puss /F

Frida

Hej

hmm

Jag har inte haft internet under förra veckan, vi var i staden som gud glömde och frida tappat namnet på... det är mycket just nu, men jag är iaf i tjeckien just för tillfället i Ostrava, på onsdag ska jag till prag och i natt har jag inte sovit för jag hjälpte crew killarna+Gemma att hacka is och köra ut från arenan.

GodNatt

Belgrad

Nu sitter jag och väntar på att det ska bli dags att åk till jobbet. Aaah jag e galet förkyld och gör inget annat just nu än proppar i mig c-vitamin känns det som, i could make a living out of it!

Jaja, annars har det inte hänt så mycket, aldeles för mycket ledig tid osv. Förhoppningsvis blir det bättre tills vi kommer till skandinavien, jag älskar skandinavien! :P haha

Bloggar mer i kväll när jag dessutom orkat lägga in kort! Puzz / F

RSS 2.0