Ont i magen och svårt att sova!

God morgon kära vänner och bekanta, jag vet att det var nån dag sen eller 2 sen ett inlägg här, men vad ska jag skriva om när inget händer. Hade lite skrivkramp och ska jag vara helt ärlig kände jag väll inte riktigt att jag orkade heller. Jag har så mycket annat som måste ordnas. Vänner att säga bye bye to och annat som händer, herre gud bara det faktum att jag måste ordna med mina hänglås!

Ush ja, jag känner att det är klart att jag har ett skit roligt jobb, men sen då? Jag kanske inte vill kuska runt resten av livet, det kanske är meningen att det ska bli nått av mig också? :S

Jaja, i dag är jag iaf bättre än igår. Piggare, coolt va!? Haha eller ja, piggare rent sjukdokmsmässigt men inte fysiskt elle rent mentalt. I natt har varit den värsta natten på länge nämligen! Jag har vaknat så många gånger att jag knappt kan räkna dem och i dag har min väckarklocka inte ens hunnit ringa än. Jaja, jag tar en kopp kaffe och sen hoppas vi på det bästa, right!?

Puss och Kram **F

Att fuska med stil!

Jag har inte bloggat på några dagar, illa jag vet. Kommer mer i em, nu ska jag fortsätta lära mig fuska med stil... Alltså använda PS och lager när jag klipper och klistrar i mina bilder!

Att åka tuff tuff tåg!

Jag vet inte hur det är för er, men det värsta jag vet är att rendushad ställa mig på tunnelbanan på morgonen, där står man och tror att man luktar gott, å sen kommer alla hej jag e väldigt mycket längre än 1,50 och tänkte sträcka armen över ditt huvud. Efter 5 minuters tågresa känner du dig inte längre lika fräsch och man kan ju undra varför.

 

arg

Vad är det med dessa människor som tror att de har rätt att sträcka armar över ditt huvud osv. Jag vet att jag e liten, men det betyder inte att jag vill stå i din armhåla långe man och lukta på din svett, för att sedan gå till jobbet och fortsätta lukta svett i håret resten av dagen, för att sedan på väg hem från jobbet bli sexuellt trakasserad av 50åriga syrianer som av någon oförståelig anledning anser sig ha rätt att stå och prata om dig på sitt språk, spana in dig övertydligt uppenbart fast du kastar irriterade blickar, vägra sälja dig ett buss kort därför att du mitt i morgon rusningen tackar nej till ett oväntat frieri. Jag är inte självgod, och ja jag vart lite smickrad i början… men nu är jag bara trött på det. Lämna mig ifred, allt jag vill är att åka till jobbet eventuellt hem från det.

** F


Min stug guide!

Hej och hå! Ta och klicka på denhär bilden nu så ska du få en tur genom mitt hem!

stug guide

Puzz** F


Frukost

Sitter och äter frukost nu, Mommos bröd och kaffe. Mmm så gott.

Ska ju faktiskt till jobbet idag, otroligt skönt. Jag känner att ajg egentligen inte har så mycket mer att tilläga!

Dagens outfit:

klmHar mörkblå töja ch svar hängselmidjekjopl. XD Hahahha

Puzz** F

Middag

Eftersom jag haft ett hysterisk gottegott intag och gått upp 5kg :S i karlstad så har jag nu för att återställa balansen bestämt mig för ett mål lagad mat om dagen om jag inte är på rörlig arbetsplats eller tränar. Självklart tar jag en mindre fika till middag och frukost!

Dagens middag:

Mumms


Det blev en kopp te med knäckemackor, papricka som pålägg. Samt en appelsin. Kanske går ut och plockar ett äpple att snaska på till kvälls tvn sen. :)

Puzz** F

Pinsamt!

Idag tappade jag tålamodet totalt... jag ahr nu gått 3v och väntat på min nya mobil som jag blivit lovad, och den har inte kommit. Så jag ringer till 3 och efter att jag suttit i kö så svarar en kille som jag hör bryter på svenskan. Han var allmänt ohjälpsam och otrevlig och jag som redan var irriterad över förseningen tappade tillslut tålamodet och skrek att han var en jävla utis och att han skulle lära sig språket innan han börjar jobba med kundservice. :(

Jag var ju tyvär tvungen att ringa upp igen då han inte kunde hjälpa mig utan bara ville att jag skulle betala mer. :S så jag ringer och får hjälp av en jätte trevlig kille som jag var onödigt fräsig emot. I slutet av samtalet frågade jag om han kunde se vem jag pratat med innan och han sa vem det var, jag bad honnom då att hällsa honnom att ajg bad om ursäkt. Jag kröp med andra ord till korset och jag skämms fortfarande!

Gaaah


Men jag ringde mamma efteråt och sa att hon var tvungen att säga att jag var en bra människa och berättade vad som hänt, hon sa att alla kan ha en dålig dag, och jag bad ju om ursäkt... Ush jag skämms fortfarande för att ha tappat hummöret sådär!

Jaja, nu ska jag gå och spela lite tv spel!

Puzz** F

Det är ingen som...

har en Spootify inbjudan för just mig? Jag bara kände att det var så smidigt i veckan med Linns spotify. Jag är iof anti spotify men vafan, men kan inte få allt här i världen och jag ksulle kunna lyssna på Lukas Rossi hela dagarna utan att behöva youtuba!


Vi ser om jag kan lyckas återvända och ligga i frid en hel dag i soffan!

Puzz** F

Afghanistan

Jag har en gammal klasskamrat där nere, från gymnasiet, och nu är det oroligt. Klart jag blir orolig eller? Jag kanske oroar mig för mycket för andras problem!?

Nu är jag iaf hemma igen, i sthml. Jag vet inte riktigt hur det känns blandade känslor helt klart! Nu har jag dessutom nyhetsmorgon på i bakgrunden och hör om en bejbi som häll på att få en tio ggr för stor dos medecin mot vad den skulle ha... Jag tror mitt huvud går på högvarv nu och jag e lite känslig eftersom jag är förkyld.

Nu ska jag lägga mig under filten i soffan och hoppas påinget uppdrag idag, jag har ju endå resteten av veckan utbokad på FMV right!??

Bacill


Puzz** F

Fillurer och Skavanker!

Hallå vrlden där ute, är det bara jag som tycker att denna vecka gått otroligt fort?

Det kan ju vara för att jag vart ledig och i Karlstad iof, tiden går fort när man har roligt som de brukar säga. Just nu sitter jag iaf vaken ennsam, jag och Linn var uppe till sent in på natten i går och när vi väl gick å la oss så vaknade Anthony, så jag tror Linn har sovit inne i hanns säng (vilken båder är väldigt kort och smal) med honnom eftersom han inte kunde somna om. Jag vaknade iaf ennsam i stora sängen i morse av att Anth lekte med något som bonkade i vardagsrummet.

So far har jag faktiskt fått ge honnom frukost :O villket bara är 2a gången denhär veckan, och just nu försöker jag få honnom att vilja klä poå sig utan en scen! Hahaha (kan bli svårt)

Jaja, igår var Anth med sin pappa istort sett hela dagen, den kom också Sandra och Nadja förbi här. Det var sådär galet mysigt och trevligt. Vi satt och tog några webbcam bilder, snackade skit, drack kaffe och jag fixade dessutom nadjas naglar. Otroligt snygga vart dem.

Nadja Sandra Linn Frida

På kvällen kom Misha (the russian boy) hit och åt middag med oss. Det var ju trots allt Lördag så det blev pizza. Mumms va gott de va...

Jag och Linn vardessutom iväg under dagen och köpte nya ringar till vår förlovning då vi tröttnat på de gammla, plus att vi på kvällen fick för oss att det var utklädningsdags. Jag var Hippie och Linn Rocker, herregud vad vi hann med mycket igår egentligen! Jaja nu ska jag gå och göra ett nytt försök med Anth och hanns kläder!

lfRingar

Puzz** F


En sån dag

Den har knappt hunnit börja och redan en enda röra, HALLÅ!!!

Det finns folk å sen finst det folk! Det brukade alltid min mamma säga, men hallå... vad ger vissa människor rätt att betee sig, jag förstår inte.

Iaf så hoppas jag att den slutar bättre än den börjat. Jag vill inte skriva för mycket om detta, det är inte min sak att lämna ut för allmän beskådan.

Idag ska vi nog iväg till bergvik och förnya våra löften haha, sedan kommer Sandra en sväng med. :) Jag har inte sett henne på ett år så det ska bli kul kul kul!

mmJag och min gudson!

Nu ska jag sätta mig och prata med Linn och se om vi kan ta oss iväg eller om det blir fika! Hahaha

Puzz** F

Härliga fredagar

Idag har jag och Linn hunnit göra så otroligt mycket, vi har bland annat vaknat och gjort oss iordning innan dagis. Haha, fan va vi e duktiga! Sen ringde vi till Misha som svinigt nog inte vill eköra oss till försäkringskassan (som ligger inne i stan vid karolinen) utan sa att vi kunde ta hanns bil... tydligen stänger den av sig lite beroende på va den känner för... typiskt volvo! Så vi blev tvära och satte av i en avstäld obesiktigad minbuss. Hahaha

Sedan var vi på biltema och köpte en säkerhetskjedja till ilnns dörr. Så anth inte ska kunna ta sig ut. :P haha, efter det for vi hem, fikade hämtade anth som faktiskt gick med på att sova middag idag med, och sedan satt pllötsligt Liselott här och fikade med oss. :D Mkt trevligt, vid 3 väckte vi anth och sedan gick vi och gungade. På vägen hem köpte vi dipp och morötter så i kväll blir det mys med Corps Bride.

Till middag blev det potatis och purjolöks soppa med färskt bröd, nam nam tyckte både jag Linn och Anth.

l f aJag Linn och Bubben, nu ska vi titta på CSI! Massa mys till er där hemma framför skärmarna, slit er i tid för  CB på 9an.

Puzz** F

Naglar!

Hade tappat 3 stenar under dagens strapatser... heregud, SKANDAL! satte mig med linn och startade ett rapbattle och satte dit dem. Vi fick till lite rimes iaf, men inget lika brilliant som på fb tidigare idag. Haha

battle Killer rimmet till en kaxig.. karlstadsbo, svart som sulan på smin sko va ska man tro. XD om ni klickar på bilden så e den en länk där ni kan se den bättre. :) DO IT!

Nu sk adå jag sussas iaf! Puzz** F


Update från Karlstad!

Idag har jag och Linn försovit oss, men hunnit till dagis med Anth. Gjort ocss vackra, fikat i Karlstad och gåt 5km i härlig höstsol!

Det har so far vart en härlig dag. I natt bakade jag, Linn och Misha muffins efter att Anth somnat. Misha hade med sig philadelphia ost så jag gjorde kristyr som vi spritsade på toppen, sedan dekorerade vi dem med choklad sås och riven choklad. Sååå gott.

Linn köpte ett par ascoola leggings på gina idag, jag kommer nog köpa likadana, om det inte blir zerbra leggingsarna från american apperell!

ben

3Nu ska jag hjälpa Linn med barn och mat! Puzz** F

Karlstad

Sitter i Linns kök nu, Anth e på dagis.

Jag kom hit igår fm och har so far inte gjort så mycket, men vi har haft mkt mys! Här kommer 3 fina kort som kan sammanfatta gårdagens aktiviteter, bejbie mys, förstora kläder och allt som är mig och Linn!

Jag och AnthLFGalenHahaha, jag har verkligen saknat henne och hennes pojk är ju to die for! Nu står Linn och diskar och jag sitter och updaterar här, känner att det var länge sen, och inte kommer det bli bättre nu när jag är i karlstad! haha

Jag fixade btw nytt pynt på mina naglar i morse, va tycks?

naglar


Fransk manikyr kantad med rosa och silvriga stenar. Pretty!

Vi får höras senare, nuska jag återgå till att umgås med Linn.

Puzz** F

Som i en ask!

Då har jag haft 2 visningar var av jag trodde den ena skulle flytta in på stört. Min hyresgäst under tiden jag ska var bortrest är en fd. söderkis som heter Julius och är jätte trevlig verkligen! Jag har skrivit ut ett papper med avtalsvilkor som jag ska be honnom skriva på samt överlämna handpenning på när jag ser honnom nästa gång.

Annars har jag som inte gjort så mycket, sitter hemma nu och har målat naglarna. Samt fäst massa stenar och haft mig, tog ca 40 min, tror det kommer bli både bättre och gå snabbare när jag får hem mina långa lösnaglar!

Nu ska jag lägg amig i sängen och läsa lite tror jag, men vi hörs ju i morgon om inte annat. :)

fikus


Puzz** F

RSS 2.0