Under det långa loppet!

Så jag sitter nu här idag, i helsingfors och väntar på att det ska bli paus i showen! Det är sissta dagen som jag sa så i kväll har vi load out... vilket jag känner att jag kunnat leva utan men hey its my job!

Nu ska jag försöka avsluta min bull/kaffe fika och göra något viktigt och vettigt... Kolla min bdb typ :P jag vet inte, skriver mer sen när jag har... Tid!

Here We Go!

Nu är det en kvart kvar tills dörrar, och jag sitter lite lätt hysteriskt sen och försöker hinna med en  morgon blogg. :S Haha I går var jag på stan i Helsingfors och spenderade 300 euro. zZZ Snark*

Jag köpte faktiskt en flygbiljett hem till sthlm för måndag och en fjällräven ryggsäck så det är inte så att jag plötsligt bara tog i från tårna och köpte hela hm:s ungdomsavdelning! :P

Denna morgon har jag iaf startat skönt med denna låt:

Hoppas det blir en lika skönt soft start för resten av människorna där ute i det riktiga livet! Puss /F

Working for the man!

Fredagsmusik /F

Födelsedag och Finnland!

Så jag hade en ap kul födelsedag på finlandsbåten till helsingfors, och jag har även haft kul här, i förrigår var jag ut på hejdlösa äventyr med ebbny boy alistar och pancakes! Hahaha, namnen lixom!

Förutom detta har jag också fått veta att jag stänger mitt stånd igen efter denna vecka, vilket i ärlighetens namn suger, men det ger mig mindre att tänka på när jag är i karlstad vilket gör att jag kan fokusera mer på allt vad som väntar mig där! Hahaha

Jag tog iaf dessa ganska fräcka bilder rpå färjan innna alkohol blev del av bilden och jag la undan fin kameran!

gemmafrida
sthlm

Puss F

Nej huua!

Nu har jag suttit i en och en halv timma och undvikit att göra min balans räkning, ush vad jag är lat! Jag får väll helt enkelt gå upp lite tidigare i morgon och göra den innan jag går till jobbet!

Jag har i övrigt haft en helt ok dag, det är mycket kunder och jag har fått en galen dialekt pga all norska, men den försvinner väll tidsnog får jag hoppas! :P haha

Nu ska jag lyssna klart på min låt och sedan sussa, ush gillar inte att konstant vara trött och inte kunna sitta uppe, varför e livet fullt av ansvar snälla nån svara mig! :P haha

Puss God Natt / Frida

So Frida listen's to you....

But who will listen to Frida?

Sitter och känner mig lite nere i kväll, varför egentligen? Jag vet inte, önskar bara jag hade nån att prata med nu, jag vet att jag kan skriva det hjälper att skriva men det enda som kommer komma ut av detta inlägg är pappa som ringer och panikar om att jag inte e glad. Vilket jag uppskattar, et är rart att han bryr sig :) Men det är inte så det ligger till pappa, jag e bara lite vardagsdeppig, och jag önskar att jag kunde slippa eller prata med linn eller ja, who ever, men det finns just nu inte nått sånt alternativ!

Jag känner bara att det vore så skönt om denna tour var över i morgon! Haha, när jag ska sova nu, försöka, denna låt i mina öron när jhon blund kommer med sömnpuder i natt:

Puss / F

1979

Sitter och myser lite på rummet, ska snart iväg på stan med Gemma! Chillar till denna låt idag:Saknar er där hemma! Puss F

Malmö

Nu är jag iaf i malmö, precis som tecten ovan beriver! :P Jag sitter och fryser öven av migi mitt rum då aniko envisas med att ha fönstret öppet! Usha, och halsen har jag ont i, kan inte äta.... känner mig som Linn när jag klagar över ont i halsen på detta sätt, men ja! Det gör förjävla ont!

Min instruktions bok till min kamera är föresten på tyska, hur ska jag kunna läsa om min kamera när boken är på tyska!? Jag får helt enkelt ladda hem en svensk variant istället. :) Jag har ju massor med ledig tid denna vecka. Men jag lyckades iaf lista ut tillräckligt för att lära mig att ändra slutningstid och ljus skillnader och tog en ganska cool bild på vår popcornmaskin häromdagen, den finns på min bdb. :P

Sitter och kollar på en urlarvig film på 3an just nu, eller ja, vissa delar är bra, andra är bara otroligt sliskigt romantiska! Jag borde btw verkligen sova, såg just vad klockan var!

Puss F

Lämnar sthlm

Haha, jag tänkte jag bloggade ju sisst när jag skulle till sthlm så... varför inte sluta cirkeln med ett inlägg när jag lämnar min älskade storstad!?

Jag har haft det härligt med vänner och nyår och middagar och fikande, lost and found mobilstrapatser m.m.m.

Men nu är jag som sagt påväg bort igen! Jag hoppas att alla mina vänner och familj, som jag träffat denna har lyckas preservera lite lycka i mitt bröst denna vecka så att det inte ska vara så jobbigt att avsluta detta nu!

här är iaf 3 random bilder från veckan den första är mitt och Andreas hammarbybacks äventtyr, nummer 2 (nedre till vänster) e Karin på nyår och till höger är det jag och Andrea innan jag for till karin på nyår!

globen
karinme and a

De e så mycket som vill komma ur mig just nu att jag inte riktigt vet vart jag ska börja, kanske måste måla en tankekarta emd sthlm i mitten... hmmm, dags att organisera tankarna!

Puss och kram och god fortsättning på er allesammans! /F

RSS 2.0